Naturlægemidler Løsninger til urinlækage

Urinlækage, også kendt som inkontinens, er et symptom, ikke en sygdom. Inkontinens rangerer højt på listen over ting, du kan være flov over at diskutere med din læge. Det er imidlertid let behandles med justering livsstil, sammen med naturlægemidler remedies.Sometimes kun en minimal indsats kan reducere og endda forhindre problemet med urinlækage.

Horesetail

Padderok er også kendt som flaskerenser og blev engang brugt til at polere metal og træ, fordi det er så slibemiddel. Denne primitive plante indeholder en masse af kvarts, som hjælper i genopbygningen af ​​bindevæv. Hvis du oplever stress-relaterede inkontinens eller urin lækage som følge af kompromitteret muskeltonus, kan en daglig dosis af padderok sammen med Kegal øvelser forbedre muskeltonus i din urinvejene. Gør Kegal øvelser ved blot clenching og unclenching bækkenbund, der forvalter urin flow. Drik en kop padderok te dagligt, eller tage 10 til 12 dråber af sit alkohol-fri ekstrakt to gange om dagen i en måned. Gør te ved at placere en halv teskefuld tørret padderok i en kop kogende vand og stejle for 15 til 20 minutter. Stamme og drikke. Denne te kan belaste fordøjelsessystemet, så tage en uge fri fra at drikke te efter den første måned. Efter uge fri, genoptage drikke te for en anden måned, og gentag processen.

Hawthorn

Tjørn anvendes primært til hjerte og kredsløbsforstyrrelser, men det kan også hjælpe til helbredelse af muskler, ledbånd og nervevæv i urinvejene. Det fås i en ekstrakt, der har en tjære-lignende konsistens. Tag en kvart teskefuld af tjørn tre gange dagligt i en til tre måneder for nødhjælp. Rør med en kop kogende vand og lad det stå i 10 minutter før drikning. Du kan fortsætte med denne dosis i et år, og derefter tage en pause på et par weeks.You kan også tage uddrag direkte fra skeen og købe tjørn i færdiglavede teposer. Kig efter det i helsekostforretninger. Det er sikkert at tage på ubestemt tid.

Majssilke og agermåne

En behandling for urin lækage, der involverer blære irritation, majs silke og agermåne arbejde i harmoni for at dulme irritation. Te lavet af majs silke indeholder planteslim, som er gavnlig og beroligende til væggene i urinvejene. Kig efter agermåne urtete eller løs, tørret agermåne på din lokale helsekostforretning. Følg dosering anvisningerne nøje. Majs silke kan være lidt sværere at finde. Du kan blot fratage majs silke fra friske aks, hugge det op, tør den, og gøre en te ved at blande en teskefuld af majs silke med en kop kogende vand. Stamme og drikke. Man kan også kombinere begge tørrede urter, ved hjælp af en teaspoon.of hver to kopper kogende vand. Stejl natten over for en stærk klar drikkeklar te om morgenen. Disse urter er sikkert at tage på ubestemt tid.

Kava Kava

Kava kava er en beroligende urt. Det har nyttige egenskaber, der hjælper dulme en irriteret blære. Som du alder, blæren har en tendens til at blive overaktiv; kava kava tællere denne handling, quieting ned og afslappende blæren ved at stoppe det presserende behov for at urninate. Til behandling af urinlækage og overaktiv blære, tage 30 dråber af tinktur med en kop vand tre gange om dagen. Det er sikkert at tage i tre måneder, og derefter tage en pause på to uger og genoptage processen.

Psoralea

Tørret Psoralea frugter og frø kan findes på nogle asiatiske markeder og naturlægemidler butikker eller helsekost butikker. Pulveriseret Psoralea er også let tilgængelige og kan anvendes til at fremstille naturlægemidler sammenblandede. Følg dosering anvisningerne nøje. Frø af Psoralea planten er nyttige i at styrke nyrer, blære og urinveje. Psoralea er en del af nyrer og milt meridianer, når de anvendes i kinesisk urtemedicin.

Livsstilsændringer, sammen med naturlægemidler, kan lette symptomerne på urin lækage. Tag hyppige badeværelse pauser, komme på en regelmæssig tidsplan, og prøv Kegal øvelser for at reducere dine symptomer.