Naturlægemidler Ear Ache Remedy

Earaches kan medføre infektioner som følge af forkølelse og influenza, og undertiden forårsaget af bakterier i vand, hvilket fører til svømmer øre. Uanset oprindelsen af ​​ørepine, alternative urte behandlinger giver effektiv lindring for mild til moderat ørepine smerte. Til seriøs øre smerter og infektion, se din læge for en passende antibiotisk behandling.

Hvidløg Olie

Hvidløg er en populær bakterie dræber, gør hvidløg olie en fremragende våben i dit arsenal mod ørepine. Kig efter færdiglavet hvidløg olie i helsekost butikker, eller lave din egen derhjemme. Lav din egen olie ved rivning 2 store fed hvidløg og sat i en flad skål eller kop. Dæk med 2 spsk. olivenolie og lad stå natten over. I morgen, stamme ud hvidløg stykker og bevare hvidløg olie. Brug en pipette og sætte 3 dråber af hvidløg olie i det berørte øre to gange om dagen for nødhjælp. Lad det forblive i øret i mindst fem minutter, så det frakker øregangen. Du kan opvarme olien meget lidt, hvis man kan lide, for en beroligende effekt.

Calendula, hvidløg og mullein

Morgenfrue og mullein både har smertestillende og antibakterielle egenskaber. Kombiner med hvidløg til en kraftig behandling for ørepine. Gør øre dråber af din egen ved at kombinere disse tre ingredienser. Kig efter ekstraktioner af hver urt i en olivenolie basen, og derefter blande dine egne øredråber. Bland lige dele, og anbring i en lille dropper type flaske. Ligge ned på din side, og læg 4 til 6 dråber af blandingen i det inficerede øre. Lig stille i fem minutter for at lade olien fuldstændigt mætte øregangen. Brug dette middel hver to til tre timer, indtil symptomerne aftager.

Lavendel

Lavendel æterisk olie kan hjælpe med at reducere betændelse og smerter forbundet med earaches. For smerte, massere det ydre øre med 3 til 5 dråber lavendel æterisk olie fortyndet med 1 tsk. vegetabilsk olie.

Advarsel

Hvis du oplever høretab eller dine ører har boet sluttet op i mere end et par dage, se din læge. Du har måske en mere-alvorlig infektion, der kræver medicinsk behandling. Hvis venstre ubehandlet, kan en øre infektion føre til alvorlige skader i øregangen og kan forårsage høretab.