Naturlægemidler behandlinger for fibromyalgi

Fibromyalgi er en smertefuld tilstand, der forårsager syge til at føle sig træt og ømme i deres led og muskler i hvert område af kroppen. Det er en vanskelig betingelse at diagnosticere og endnu vanskeligere at behandle. Alternativ medicin såsom urte behandling kan give en vis lettelse fra symptomerne på denne invaliderende lidelse.

Anti-inflammatoriske urter

Urtemedicin behandler fibromyalgi på forskellige måder. Antiinflammatoriske urter arbejde på kroppen til at reducere inflammation og ledsmerter.

Gurkemeje anvendes som et anti-inflammatorisk urt til behandling af arthritis. Tillægget er tilgængeligt i styrker fra 400 mg til 600 mg. Tag en af ​​disse kosttilskud tre gange om dagen for de bedste resultater.

Ingefær er også bredt anerkendt for sine medicinske egenskaber. Det er et effektivt anti-inflammatorisk supplement og anvendes til behandling af gastrointestinale gener samt. Brug ingefær i en te, eller du kan tage ingefær kosttilskud i doser på 500 mg til 1000 mg to gange dagligt.

Anti-inflammatoriske urter kan tage et par uger til et par måneder, før du mærke en forbedring i din tilstand.

Energi Urter

Træthed er et af de almindelige symptomer på fibromyalgi sammen med udbredt smerte. Naturlægemidler kan være i stand til at hjælpe med at genoprette din energi og fjerne invaliderende træthed, som er til stede med fibromyalgi.

Sibirisk ginseng er almindeligt anvendt til at øge energi og udholdenhed. Start langsomt med denne urte behandling og kun bruge 100 mg to gange dagligt. Forøg din dosis efter to uger til at lindre træthed. Enhver patient reagerer forskelligt på naturlægemidler og du bør bedømme din reaktion på de urter, og øge dosis i overensstemmelse hermed.

Lakridsrod fremmer også energi niveauer og bruges til behandling af smerter, hvilket gør denne urte behandling et godt valg for fibromyalgi behandling.

Du bør ikke bruge naturlægemidler produkter til energi, hvis du bliver behandlet for højt blodtryk eller hjertelidelser.

Immune Boosters

Brug naturlægemidler til at give et løft til dit immunforsvar til at behandle din fibromyalgi. Urter, der bruges til at styrke immunsystemet omfatter cayenne, goldenseal, myrra og astralagus. Disse urter også forbedre din omsætning.

Brug immun-styrke urter som te for en supplerende behandling for din fibromyalgi. Der er ingen kendt årsag til fibromyalgi og urter såsom perikon kan hjælpe med at forbedre dit humør og støtte i depression, der er undertiden til stede med den betingelse. Perikum er også brugt til at behandle nervesmerter som den almindelige i fibromyalgi patienter type.

Diskuter naturlægemidler med din læge, før du begynder din behandling. Urter såsom perikon kan interagere negativt med receptpligtig medicin. Du bør heller ikke bruge denne urt, hvis du i øjeblikket tager en recept antidepressiv medicin.