Naturlægemidler behandling for en tør mund

Mundtørhed betegnes medicinsk som xerostomi. Det er defineret som at have en unormalt lav mængde af spyt i munden på grund af medicin eller sygdom. Nedsat spytproduktion kan have alvorlige virkninger på kroppen, hvilket gør at synke vanskelig, mindske smag sensation og forårsager huller i tænderne. Der er et par naturlægemidler, der kan lette symptomer på mundtørhed og bringe lindring. De fleste kommercielle produkter til mundtørhed bare pels munden, men naturlægemidler kan faktisk øge spytproduktion.

Prickly Ash og Marshmallow

Stikkende aske kan hjælpe lindre symptomer på mundtørhed. Tag 10 til 20 dråber af stikkende aske tinktur blandes i 1/4 kop vand og drikke 3-7 gange om dagen efter behov. Stikkende aske tinktur bidrager til at fremme spytproduktion og kan reducere oral irritation.

Marshmallow er en smattet hals sutten med en medicinsk historie. Nittende århundrede læger kogt saft fra skumfidus plantens rødder og blandet dem med æggehvider og sukker til at skabe et stof, meget lig de slik skumfiduser i dag. Denne blanding blev givet til børn til ondt i halsen. Metoden bag dette vanvid var at skumfidus rent faktisk indeholder forbindelser, der kaldes planteslim, som hjælper med produktionen af ​​spyt, og dermed beroligende hals og mund irritation. Skumfidus te er undertiden fås i helsekost butikker, eller du kan lave skumfidus te derhjemme ved at kombinere 1/2 til 1 tsk. knust skumfidus rod med en kop vand og kogning i ti minutter. Stejle, drik til lindring af mundtørhed.

Slippery Elm

Naturlige plantestoffer glat elm sugetabletter fås i helsekostforretninger og er effektive til behandling irritationer i halsen. Slippery elm har slimede egenskaber i, at det fremmer spyt produktion. Det er beroligende til membranerne i halsen. Til anvendelse som en pastil, kan du sutte på disse produkter så ofte som nødvendigt til lindring af tør mund og hals symptomer. Men hvis du opdager, at du bruger dem til overskud, skal du kontakte din læge for andre behandlingsmuligheder.

Grøn te med kamille og ingefær

Kinesisk grøn te, når det kombineres med kamille og ingefær kan have spyt producerende egenskaber. Kig efter denne kombination te formel på et velrenommeret helsekostforretning eller naturlægemidler leverandør, eller du kan lave din egen derhjemme. Du skal blot kombinere 1 tsk. af hver tørrede urter i 1 kop kogende vand, stejle i 10 minutter, stamme og drikke for nødhjælp. Denne te er sikkert at drikke op til tre gange om dagen.