Naturlægemiddel mod brændende fødder

Brændende fødder er en medicinsk tilstand, der producerer følelse af varme og smerte i fødderne. Sommetider denne fornemmelse kan være en kedelig, varm smerte, og andre gange kan det være en intens og ofte uudholdelige smerter. Ligesom uro i benene, vil følelsen af ​​brændende fødder ofte finder sted om natten, når du er i hvile og stadig. Tilstanden er oftest anlagt den af ​​utilstrækkelig cirkulation i ben og fødder samt ubalancer i nervevævet. For at bekæmpe dette, er der flere naturlægemidler, der kan opveje denne skævhed.

B1-vitamin

Thiamin eller B1-vitamin, er forskellig fra andre vitaminer i, at kroppen ikke naturligt gemme det. Derfor må det være genopfyldes dagligt gennem ordentlig kost. På grund af dette, er det let at blive B1 mangler, der ofte menes at forårsage brændende fødder. Fødevarer såsom fuldkorn og grønne grøntsager er høj i vitamin B1 og bør spises som en del af den daglige kost for at undgå en mangel.

Hawthorn

Tjørn urt kan blandes i varmt vand for at lave en te ved hjælp af en spiseskefuld af tjørn til en kop vand. Drik en kop denne te to gange om dagen for at opnå optimale resultater. Det tjørn urt er kendt for at udvide blodkarrene, hvilket igen vil fremme en bedre cirkulation gennem fødderne og lindrer den brændende fornemmelse. Tjørn har længe været anvendt som en meget lav risiko og langsigtet supplement til behandling.

Chrom

Chrom er en anden naturligt mineral, der kan tages i supplement form. Brændende fødder er undertiden forårsaget af en ustabilitet i kroppens blodsukker niveau. Dette er grunden til dem, der lider af diabetes er en høj risiko for at udvikle brændende fødder. Chrom kosttilskud er taget i regelmæssige doser vil hjælpe opveje denne ubalance. Det er vigtigt at bemærke, kan at chrom tage op til flere måneder at producere mærkbare virkninger.

Timian

Badning fødderne i vekslende varme og kolde bade i timian-infused vand ses som en effektiv topisk behandling af brændende fødder, da det hjælper med at bekæmpe trange blodkar i fødderne. Bland timian i vandet og skifte fødderne fra tre minutter i et varmt vandbad og tre sekunder i et koldt vandbad. Gør dette i tyve minutter om dagen for at lindre blodkar og lindre den brændende fornemmelser.