Nature Made Vitamine Feiten

Naturemade, een divisie van Pharmavite, is een fabrikant van vitamines, mineralen, hart en kruiden gezondheid supplementen. Het bedrijf verkoopt producten internationaal in verschillende verkooppunten, met een motto van "Fuel Uw grootheid." Bijna al hun producten zijn conserveringsmiddelen of kunstmatige stof vrij. Als een van de weinige producten onder een kunstmatige ingrediënt wordt duidelijk weergegeven.

Naturemade Visolie

Een van Naturemade's meest populaire items is hun visolie rijk aan omega-3 vetzuren. Naturemade's visolie bevat zowel EPA en DHA in hun omega-3 product. Er is geen uitsplitsing van de hoeveelheden EPA en DHA als gevolg van de inconsistentie van de natuurlijke factoren die deze make-up beïnvloeden. Watertemperaturen en globale weersomstandigheden kan de hoeveelheid EPA en DHA van invloed zijn op hun product.

Als u liever een meer gedefinieerde afbraak van onze EPA en DHA, de aankoop van de Naturemade Double Strength Visolie dat 672mg van Omega-3 EPA en 552mg Omega-3 DHA heeft. Een dosis is twee softgel pil en zal de aanbevolen dosering van de American Heart Association beveelt per dag bevatten.
Naturemade visolie komt van diep water ansjovis en sardines. Dit bedrijf test elke partij voor detecteerbare niveaus van dioxines, kwik, zware metalen of PCB's.

Vitamine D

De vitamine D door Naturemade D3 bevat, een vorm van vitamine D die de voorkeur voor sommige gezondheidsvoordelen. Hoewel vitamine D is bekend als de zon vitamine, is het ook bekend gunstig voor de absorptie van calcium zijn. De bestanddelen van dit product omvatten cellulose gel, croscarmellosenatrium, acacia, stearci zuur, calciumcarbonaat, maltodextrine, magnesium, maïszetmeel en vitamine D3.

Vitamine B Complex

Naturemade vitamine B is gunstig voor de productie van energie voor het lichaam. Het helpt ook de vorming van eiwitten en helpt het zenuwstelsel goed functioneren. De specifieke combinatie van dit complex is pantotheenzuur, niacine, vitamine B6, thiamine, riboflavine en vitamine C.

Vitamine C

De vitamine C, geproduceerd door Naturemade versterkt het immuunsysteem van het lichaam en helpt het risico op bepaalde vormen van kanker te verminderen. Ingrediënten in Naturemade van vitamine C bevat dibasisch calciumfosfaat, maïszetmeel, ascorbinezuur, gemodificeerd voedselzetmeel, stearinezuur, mythycellulose, hydroxypropyl, povidon, magnesiumstearaat en polyethyleenglycol.

Vitamine E

Naturemade's vitamine E is geformuleerd om te helpen een gezond hart te behouden. Vitamine E wordt ook beschouwd als een antioxidant die helpt het risico van bepaalde kankers. Vitamine C werkt samen met vitamine E dus is het raadzaam allebei tegelijk. De ingrediënten in Naturemade van vitamine E zijn tocoferylacetaat, dl-alfa, die geen runderen gelatine en water.