Natural Way to Treat Hay Fever Met Quercetine

U kunt quercetine gebruiken als natuurlijke manier om hooikoorts (allergische rhinitis) te behandelen. Dit flavonoïde (een plantaardig pigment compound) voorkomt dat immuuncellen van het vrijgeven van histamine, die eiwitten die allergische reacties veroorzaken. Deze reacties leiden tot symptomen als het loopneus en jeukende ogen geassocieerd met hooikoorts. Quercetine is een antioxidant - een van de verbindingen die vrije radicalen neutraliseren. Vrije radicalen schadelijk deeltjes die cellen vernietigen en verhogen de reactie van het lichaam op potentieel irriterende stoffen. Neem quercetine als aanvulling op de therapeutische voordelen te maximaliseren; U kunt echter uw inname toevoegen via voedingsbronnen.

Bronnen

Voor therapeutische werkzaamheid bij het behandelen van hooikoorts, waarbij quercetine als supplement meest effectief beschouwd. Als een aanvulling, quercetine is verkrijgbaar in tablet, capsule of softgel vorm. Quercetine wordt vaak verpakt als een supplement met de ananas enzym bromelaïne, die bekend staat om zijn eigen anti-inflammatoire eigenschappen en kan mogelijk verbeteren quercetine absorptie van het lichaam.

Onlangs is een nieuwe water-oplosbare vorm van het molecuul quercetine beschikbaar, die ook absorptie verbeteren worden, volgens Dr Stephen L. Coles in Los Angeles Gerontology Research Group.

Om suppletie verhogen, de belangrijkste voedselbronnen van quercetine groenten en fruit. Eet citrusvruchten, appels en uien met name voedingsbronnen quercetine verhogen. Andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan flavonoïden (waaronder quercetine) zijn zijn olijfolie, druiven, donkere kersen en donkere bessen zoals bosbessen en bramen.

Dosering

Voor therapeutische toepassing voor hooikoorts, neem 400 mg 20 minuten voor elke maaltijd (twee tot drie maal daags). Als een combinatie van quercetine en bromelaïne, gebruik dan een gelijke hoeveelheid bromelaïne en quercetine bij elke dosis.

Voorzorgsmaatregelen

Quercetine wordt niet aanbevolen voor kinderen, want er is niet voldoende bewijs om de effectiviteit en risico's rechtvaardigen.

Neem niet meer dan 1 g per dag in zonder overleg met uw arts, want er zijn meldingen van schade aan de nieren bij doseringen hoger dan dit.

Terwijl quercetine veilig te nemen wordt beschouwd, zijn er bijwerkingen die kunnen optreden bij sommige mensen, waaronder hoofdpijn en maagklachten.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en mensen met een nierziekte moet quercetine vermijden.

Interacties

Als u het nemen van een van de volgende geneesmiddelen, niet quercetine supplementen gebruiken zonder overleg eerst hen met uw arts.

Anticoagulantia (bloedverdunners): Quercetine kan het bloedverdunnende effect van drugs zoals warfarine (Coumadin), clopidogrel (Plavix) of aspirine te intensiveren, het verhogen van uw risico op bloeden.

Chemotherapie drugs: Laboratorium studies suggereren dat quercetine de effecten van populaire chemotherapie medicijnen kunnen verbeteren en sommige artsen het gevoel dat het nemen van anti-oxidanten, gelijktijdig met chemotherapie schadelijk kan zijn.

Corticosteroïden: Quercetine wordt aangenomen veroorzaken deze geneesmiddelen in het lichaam te blijven voor langere tijd.

Cyclosporine: Het nemen van quercetine kunnen het vermogen van het lichaam om deze krachtige immuun-systeem onderdrukkende geneesmiddelen absorberen belemmeren.