Natural Retsmidler for psoriasis i hårbunden

I bedste fald psoriasis i hovedbunden er kløende og producerer et par flager. I værste fald kan det producere smertefuldt, siver og endda blødning skalaer kaldes plaques. Ligesom andre former for psoriasis, kan psoriasis i hovedbunden knyttes til immunsystemsygdomme eller angreb og kan blive forværret af stress eller hormoner. Betingelsen er generelt arvelig. Læger kan ordinere en steroid salve eller lotion. Dog kan nogle naturlige retsmidler hjælpe lindre symptomerne.

Shampoo

Ved hjælp af en stenkulstjære shampoo hjælper med at fjerne fortykkede skalaer fra det berørte hovedbunden område. Shampoer fremstillet til behandling af psoriasis i hovedbunden er en god opfølgning. Hvis du ikke kan finde nogen af ​​dem, der ikke recept, så prøv en god sulfat-fri shampoo, helst en med jojoba olier eller hvedekim. Disse shampooer vil fugter hovedbunden og hjælpe det komme til en sund tilstand. Shampoo dagligt. Undgå at bruge parfumerede hårprodukter, elg eller hårspray, da disse vil generelt forværre symptomerne.

Naturmedicin

Med urter og æteriske olier, lave en beroligende hår skylles. Kamille te, når den er kølet ned, gør en beroligende skylning. Blive advaret, men hvis dit hår er lys blond, selv en te så mild som kamille kan have en let farvning effekt. Andre gode æteriske olier, der kan gnides ind i hovedbunden omfatter direkte: neem olie, eukalyptus olie, og lavendel. Neem olie hjælper med at lindre din hovedbund ved at stoppe kløe. Lavendel, også har nogle anti-klør egenskaber, og samtidig være et beroligende middel. Også lavendel stimulerer ny cellevækst til at fremme heling. Også prøve Tamanu olie til problemområder. Disse essentielle olier kan blandes med vand og spritzed på hovedbunden. Et andet beroligende middel er at gøre en grødomslag fra mælkebøtte, gul dock og Chaparral.

Yderligere retsmidler

UVB-lys er undertiden anvendes til behandling af psoriasis. Hvis du har adgang til en UVB lampe, skal du sørge for at læse og følge alle instruktioner for længde af tid til at udsætte din hud. Havsalt vand kan hjælpe med at helbrede psoriasis. Enten lægges i blød i en balje med havsalt vand (brug uparfumeret havet salte) med hovedet vippes tilbage i vandet eller blande havsalt i en skål og gælder for de berørte områder med et stykke vat, holde det i flere minutter på et tid, at gentage processen flere gange om dagen. Nogle psoriasis syge har fundet lindring med akupunktur. Andre har fundet homøopatiske midler til at hjælpe. Native Retsmidler tilbyder et homøopatisk-urtemedicin kaldet Skin Dr. til behandling af hudsygdomme, herunder psoriasis. Hvis du er interesseret i en homøopatisk løsning, den bedste fremgangsmåde er at se en homøopatisk læge for en specifik løsning som homøopati primært udføres på en hel ambulant behandling basis.