Natural Remedies - Hoe om allergieën te behandelen

Natural Remedies - Hoe om allergieën te behandelen

Outdoor en indoor allergenen kunnen grote schade aanrichten op je leven en maak een gastheer van ondraaglijke symptomen zoals hoesten, niezen, jeukende keel en tranende ogen. U kunt altijd vertrouwen op over-the-counter antihistaminica of recept medicijnen om de symptomen te verlichten. Jammer genoeg, zijn de resultaten op korte termijn en er is het risico van bijwerkingen. Als u op zoek bent naar een betere manier om uw allergieën te beheren, kunt u overwegen natuurlijke remedies om de irritatie te verminderen.

Instructies

•  Neem quercetine. Koop dit kruidensupplement van een lokale health food winkel en nemen zoals voorgeschreven om de congestie en sinus druk in verband met allergieën te verminderen.

•  Gebruik een natuurlijke zoutoplossing spray of maak een zoutoplossing door het combineren van 1 theel. zout in een 8 oz. glas water en het gebruik van een medicijn druppelaar voor pollen en irriterende stoffen spoelen uit je neusholte.

•  Blijf binnen. Outdoor allergieën zoals pollen kan uw huis en auto binnen via deuren en ramen. Gebruik uw airconditioner aan deze irriterende stoffen uit uw huis en auto te houden.

•  Doe verse kleren. Outdoor allergenen kan vasthouden aan kleding, andere stof en haren. Take off kleren bij thuiskomst om irritatie te verminderen. Was uw handen met sporen van pollen en andere allergenen te verwijderen, en was je haar om allergenen uit uw haarlokken te verwijderen.

•  Bestuif uw huis. Was beddengoed of twee keer per week, stofzuigen uw vloeren en stof oppervlakken te ontdoen van huisstofmijt te krijgen.

•  Eet gekruid eten. Peper en andere hete kruiden toe te voegen aan je eten te nasale drainage te bevorderen en te verdrijven allergenen en andere irriterende stoffen uit de neus.

•  Reinig filters lucht. Controleer uw luchtfilters maandelijks en veranderen als dat nodig is om uw huis-allergeen-vrij te houden.

•  Tot uw inname van omega-3. Regelmatig eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3, zoals zalm en eieren, of omega-3-supplementen om de ontsteking te verminderen en natuurlijk vechten allergische symptomen.