Natural Remedies for Children's keelpijn

Keelpijn zijn een relatief veel voorkomende aandoening; soms zijn geassocieerd met het ontstaan ​​van een koude, maar kunnen ook optreden met virale infecties, bijholten en van ademhaling 's nachts door de mond in plaats van de neus. Sommige zere keel omstandigheden vragen om een ​​behandeling met antibiotica, maar je kunt nog steeds een deel van de pijn geassocieerd met keelpijn veroorzaakt door een keelontsteking en andere bacteriële condities te verlichten.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Keelpijn kan veranderen in meer ernstige aandoeningen als ze blijven voor een lange periode zonder reliëf. Als u merkt dat uw kind kwijlt veel, als uw kind ontwikkelt een koorts hoger dan 101 graden Fahrenheit of als uw kind ontwikkelt een uitslag, is het zeker tijd om een ​​arts te zien. Een arts zal een cultuur om te bepalen wat de oorzaak is van de keelpijn, zodat een passende medicatie kan worden voorgeschreven verzamelen. Andere tekenen dat het tijd is om het kind naar een arts brengen omvatten gezwollen lymfeklieren in de nek van het kind, merkbaar pus in de keel, rode banden of vlekken in de achterkant van de keel en / of het optreden van ademhalingsmoeilijkheden.

Keelpijn en droge lucht

Investeren in een verdamper wordt aanbevolen voor kinderen die last hebben van keelpijn veroorzaakt door droge lucht. Lucht is droger tijdens de wintermaanden en 's nachts de ademhaling door de mond droogt de achterkant van de keel, waardoor pijn. Een verdamper zorgt voor een koele mist die droge lucht bevochtigt, waardoor het makkelijker wordt om te ademen. In plaats van de laatste, kunt u een pan met heet water op het fornuis kook en laat de stoom vullen de lucht om vocht toe te voegen aan de lucht, maar je moet altijd de pan buiten het bereik van het kind.

Keelpijn veroorzaakt door de Common Cold

Als het kind de keel is geïrriteerd omdat hij een verkoudheid, zijn er verschillende natuurlijke remedies die kunnen helpen verlichten van de aandoening. Het mengen van een halve theelepel keukenzout in een warm kopje water en het toestaan ​​van het kind om te gorgelen met het helpt om de pijn geassocieerd met een zere keel te verminderen. Het warme water kalmeert de achterkant van de keel, terwijl het zout werkt op het tekenen van een mogelijke infectie en / of bacteriën die de oorzaak is van de keelpijn.

Als het kind het goed kan verdragen, ijslolly's zijn geweldig voor een zere keel; dit is een remedie vaak gebruikt om kinderen bij wie de amandelen verwijderd helpen. De koude sensatie geassocieerd met de popsicle helpt zwelling en ontsteking van de keelpijn verminderen en werkt als een natuurlijke verdoving, ook.

Thee en Honing

Sommige kinderen tolereren gewone thee en honing goed; honing is dik en dient het bekleden van de achterkant van de keel pijnbestrijding bieden. Echter, moeten kinderen onder de leeftijd van 1 niet worden aangeboden honing op elk moment, want honing bevat kleine hoeveelheden clostridium botulinum dat het kind ziek kan maken. Als uw kind van boven de 1 en heeft geen afkeer van thee en honing, de drank kan worden meerdere malen per dag aangeboden voor een zere keel-relief.