Natural Organic Remedies voor LDL-cholesterol

Wanneer je begint te veranderingen in levensstijl te maken om lagere cholesterolgehalte in het bloed, je doel is om uw gezondheid te verbeteren. Echter, cholesterolverlagende medicijnen soms bijwerkingen die u als ongewenst als een hoog cholesterolgehalte kunnen vinden veroorzaken. Probeer een aantal natuurlijke remedies eerste en krijg een lagere LDL-cholesterol, zonder de andere problemen.

Bosbessen

Statines zijn de meest voorgeschreven medicijnen voor het verlagen van cholesterol in het bloed, maar bosbessen werken zelfs beter dan statines. Plus, ze zijn heerlijk. Bosbessen bieden ook u met veel vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Volle granen, noten en peulvruchten

Begin uw ochtend met een kom havermout en je bent een van de beste dingen die je voor het verlagen van uw cholesterol kunt doen doen. Volkoren granen hebben ook geen cholesterol, maar ze hebben vezels, die kunnen helpen het lichaam zichzelf te ontdoen van cholesterol. Eet granen met een laag-vet of vet-vrije melk te voorkomen dat het toevoegen meer cholesterol aan uw ontbijt. Pinda's, amandelen, bonen en linzen zal ook helpen bij het verlagen van uw LDL-cholesterol.

Green Tea

Groene thee is getoond helpen voorkomen LDL cholesterol oxideren in de slagaders en draaien in plaque. Een universiteit van Hong Kong studie keek naar het effect van verschillende Chinese thee (jasmijn, Iron Boeddha, Pu-erh, oolong en groene thee) op het lichaam. Het bleek dat jasmijn en groene thee aanzienlijk lager cholesterolgehalte in het bloed en de lever. Groene thee heeft geen bijwerkingen en wordt goed verdragen door de meeste mensen.

Black Tea

Een studie van 2003 in China en gepubliceerd in de Archives of Internal Medicine bleek dat dagelijkse thee-extracten cholesterol kunnen verlagen met maximaal 16 procent. De menselijke studie betrokken patiënten die een thee-extract capsule (gelijk aan 35 koppen zwarte thee) per dag. De pillen werden gedurende 12 weken.

Red Yeast Rice

Rode rijst gist afkomstig uit een schimmel die groeit op rijst en bevat verbindingen die langzaam productie van cholesterol in de lever. De reden is dat een van de verbindingen monacoline K, een natuurlijke vorm van lovastatine. Rode Gist Rijst fungeert als een lage dosis lovastatine. Sommige onderzoekers geloven er andere cholesterolverlagende factoren in de rijst die nog niet zijn ontdekt. Een studie gepubliceerd in het 15 juni 2009, nummer van het tijdschrift van de American College of Physicians bekeek 62 patiënten die spierpijn gekregen bij gebruik van statines, een klasse van geneesmiddelen vaak voorgeschreven om cholesterol te verlagen. In plaats van medicatie, de helft van de patiënten kregen 1800 mg rode gist rijst per dag gedurende 24 weken. De andere helft kreeg een placebo. Allen werden ook blootgesteld aan wat wordt genoemd het mediterrane dieet, dat sterk afhankelijk is van hele granen en groenten, die zich bezighouden met een oefenprogramma en beoefend ontspanningstechnieken. Aan het einde van de studie, de groep rode gist rijst verlaagde de LDL met 35 punten gemiddeld zonder toename spierpijn.