Natural Gas Relief Rättsmedel

Naturläkemedel för gas och väderspänning kan variera från teer till psyllium till kosttillskott. Oavsett vilken naturläkemedel du väljer, det finns effektiva sätt att befria er från denna pinsamma och ibland smärtsamt tillstånd. Om ditt tillstånd försämras, rådgöra med din läkare för mer konventionella behandlingsalternativ.

Teer

Teer effektivt kan användas för att behandla gasen. Peppermint te är särskilt användbart i att befria kroppen från gasen. Helt enkelt leta reda på några pepparmintste på din lokala hälsokost eller livsmedelsbutik. Se till att den är verklig pepparmint, och inte bara en pepparmint smaksatt te. Drick detta te som behov av dina symtom.

En annan effektiv te för gas innehåller en blandning av flera örter. Blanda lika delar av kamomill, pepparmynta, vänderot, anis och kummin. För att göra en kopp te, placera ca 1-2 teskedar av blandningen i en kopp kokande vatten. Brant i tio minuter, sila och dryck. Detta te innehåller ämnen som kallas Luftgeneratorer som eliminerar extra gas i kroppen. Drick så ofta du vill.

Kosttillskott

Papaya tabletter kan hjälpa behandla gas symptom. Papaya innehåller enzymer som hjälper matsmältningskanalen bryta ner mat, vilket minskar den mängd gas som bildas. Titta efter dessa papaya enzym tabletter i rullar som liknar antacida. För att lindra gas, ta en eller två tabletter efter måltid, eller följ instruktionerna på förpackningen.

Aktivt kol är en annan användbar komplement som kan hjälpa behandla och eliminera gas. Denna alternativa påföljden är oftast tillverkade av specialbehandlat virke, och är säkert att ta, utan biverkningar. Ta 4-6 kapslar när man äter problem livsmedel. Det är bäst att använda på ett behov när det behövs.

Fiber

Överraskande, fiber läggas till din kost kan hjälpa till med gas symptom. Psyllium är ett sådant exempel. Psyllium uppmuntrar normal tarmfunktion genom framdrivande avfall genom tarmen på ett mer effektivt sätt. Detta är sin tur leder till mindre gas i systemet. Ta en matsked en gång dagligen med åtta gram vatten. Var noga med att dricka vatten under hela dagen, tillsammans med att äta massor av färsk frukt och grönsaker.