Natural Food for the Brain

Natural Food for the Brain

Er is geen magische voedsel om buitengewone kracht hersenen van bloed voorzien, maar bepaalde natuurlijke tarief is bewezen dat algemene functie en de gezondheid van de hersenen te bevorderen. Het eten van deze voedingsmiddelen zal je helpen je hersenen te gebruiken, is het aan te moedigen om nieuwe cellen en verbindingen die kunnen helpen bij het verbeteren van het geheugen en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen. Om het meeste hersen-verbeterende vruchten te plukken, vasthouden aan biologische rassen van deze voedingsmiddelen terwijl mijdend genetisch gemodificeerde tarief gevuld met potentieel schadelijke chemicaliën.

Bessen

Peer-reviewed wetenschappelijk onderzoek, waaronder een 2010 USDA studie, tonen aan dat een dieet rijk aan bessen enorm kan helpen de werking van de hersenen door het verminderen of zelfs omkeren van de dalende hersenfunctie. Hoge antioxidant count bessen beschermen hersencellen tegen vrije radicalen, die kunnen beschadigen en de leeftijd van de hersenen. Dit betekent dat het eten van bessen kunnen regelmatig het geheugen te stimuleren en houden de hersenen in topvorm. Enkele van de meest heilzame bessen voor de hersenen zijn donkerder soorten, zoals bosbessen, bramen en in toenemende mate verdeeld acai bessen, oorspronkelijk geteeld in Zuid-Amerika.

Cacao en koffiebonen

Hoewel ze vaak gezien als toegeeflijke ondeugden, biologische chocolade en koffie bieden aanzienlijke voordelen voor de gezondheid van de hersenen. Zowel koffie en cacao bonen zijn rijk aan aminozuren, vitaminen, mineralen en antioxidantia. Dit leidt in het algemeen niet voor de suikerhoudende, chemisch gemodificeerde versies van chocolade in de meeste candy bars of de gemiddelde siroop beladen latte verkocht populaire koffie ketens. Als mensen regelmatig consumeren zuiverder versies van koffie en cacao met mate, zoals espresso gebrouwen met vers gemalen bonen of biologische pure chocolade, blijkt uit onderzoek dat de hersenen daling kan worden verminderd.

Essentiële Vetzuren

Levensmiddelen die essentiële vetzuren zoals zalm, walnoten en onbewerkte olijfolie zijn zeer gunstig voor de hersenen alsmede de rest van het lichaam. Ook bekend als Omega vetzuren, essentiële vetzuren eigenschappen die de hersenfunctie maximale niveaus helpen en algemene groei hersenen stimuleren. Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig eten van matige hoeveelheden Omega vetzuren kan het risico van de ziekte van Alzheimer verminderen en de hersenen in optimale vorm, waardoor het makkelijker om nieuwe informatie te leren. Om de meeste van deze voedingsmiddelen te krijgen, eet biologisch noten, avocado's en oliën en kiezen voor wilde zalm, die lijkt te zijn de grootste hoeveelheden lichaams- en hersen-verbeterende eigenschappen vergeleken met de gekweekte variëteit hebben.