Natural Cures voor Sinus Infection Cold

Een sinus infectie is de ontsteking van de sinussen en andere nasale passages. Symptomen zijn onder meer hoofdpijn of druk in de ogen, neus of gezicht. Een sinus-infectie kan ook leiden tot koorts, hoesten, slechte adem, of een verstopte neus. Sinus infecties kunnen steroïden of antibiotica nodig om te genezen, maar er zijn veel huismiddeltjes om te proberen in combinatie met medicatie.

Promoot Drainage

Drink veel water als een verblijf gehydrateerd zal u helpen om een ​​aantal van de congestie spoelen van uw systeem. Het drinken van warme dranken, zoals thee, kan ook helpen om een ​​deel van de congestie in verband met een sinus-infectie te verlichten. U kunt ook drainage te bevorderen door het inademen van stoom twee tot vier keer per dag. U kunt dit doen door te gaan zitten in een warme douche of gebogen over een kom met warm water.

Vermijd Slijm veroorzakende Foods

Voedingsmiddelen zoals melk, citrus, kruidig ​​voedsel, tarwe en kaas kan de productie van slijm in het lichaam. Sinds sinus infecties worden veroorzaakt door een ophoping van slijm, het laatste wat je wilt doen, is ervoor zorgen dat het lichaam meer slijm produceren. Probeer het elimineren van een aantal van deze voedingsmiddelen uit uw dieet om te zien of dat je sinus-infectie zal verlichten.

Nasale Vlissingen

Een mengsel van water en natriumbicarbonaat poeder kan ook de congestie geassocieerd met een sinus-infectie te verlichten. Om deze mix doe een theelepel bicarbonaat poeder met water. Vervolgens met behulp van een injectiespuit (zonder naald), injecteer de oplossing in uw neusgat, zodat het komt er aan de andere kant. Houd je adem in terwijl je dit doet om te voorkomen dat de oplossing in je longen. Verwijder de extra oplossing uit je neusgat door te blazen het uit alsof je snuiten.