Natural Cures voor opvliegers

Volgens het National Institute of Health, is een opvlieger gedefinieerd als een plotselinge sensatie van het lichaam te krijgen van zowel warme als blozen en zweten. Hoewel deze gevoelens zijn tijdelijk, kunnen ze variëren in intensiteit en frequentie. Ofschoon men kan niet achten het ernstig genoeg om een ​​arts te zien, er zijn dingen die je kunt proberen, dat zal u de verlichting die u zoekt te geven. Lees verder om natuurlijke geneeswijzen voor opvliegers vinden.

Oorzaken

Opvliegers worden vooral veroorzaakt door hormonale veranderingen in verband met de menopauze, maar ze kunnen ook worden weergegeven met veranderingen in levensstijl of medicijnen. Het oestrogeengehalte bij vrouwen druppels, die rechtstreeks de hypothalamus - het deel van de hersenen dat het autonome zenuwstelsel controleert. De hypothalamus wordt gedesoriënteerd en zendt een signaal uit van het zijn 'te heet'. Vijfentachtig procent van de Amerikaanse vrouwen ervaren opvliegers als ze na de menopauze komen.

Natural Cures

Voordat ze naar een dokter of het starten van een soort van oestrogeen therapie, probeer dan een van deze natuurlijke geneeswijzen en u kunt vinden dat het kan helpen.
Proberen en iets dat zou kunnen worden triggering uw opvliegers te verschijnen identificeren. Kennis te nemen van wat je elke keer doet je een opvlieger ervaren. Schrijf het in een notebook, op de computer of zelfs een SMS-bericht te sturen naar jezelf. Zolang je blijft volgen elke keer dat dit gebeurt, zult u beginnen om triggers te identificeren. Stress kan een grote trigger, en in dat geval is het belangrijk om te ontspannen en tempo zelf gedurende de dag.
Uitoefening kan ook het optreden van opvliegers verminderen. Regelmatig bewegen heeft ook vele voordelen, zoals het ook aandoeningen zoals slapeloosheid, stemmingswisselingen en vermoeidheid kan verminderen. Ontwikkel een regelmatige lichaamsbeweging routine en zorg ervoor om het te passen in uw dag.
Misschien wilt u ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen leren. Zelfs het opnemen van yoga kan een positief effect hebben op je lichaam. Alles wat je helpt stress te verwijderen is gunstig voor u.
Het wijzigen van uw dieet kan ook helpen met de opvliegers. Het verliezen van de overtollige gewicht kan helpen bij het verminderen van de symptomen.
Sommige vrouwen gebruiken acupunctuur om opvliegers te behandelen. Er zijn ook vele kruiden die kunnen worden gecombineerd om een ​​thee ontworpen om opvliegers te verminderen.
Tot slot kunt u proberen het nemen van een vitamine. Veel vrouwen hebben ontdekt dat het nemen van vitamine E heeft geholpen om hun opvliegers verminderen.