Natural Cures voor Neck Bone Spurs

Natural Cures voor Neck Bone Spurs

Neck bone spurs zijn wanneer een normaal bot in de nek groeit een beetje extra bot. De extra beetje uitsteekt en kan pijn veroorzaken als het wrijft tegen andere botten en zenuwen. Uitlopers van de botten zijn medisch vernoemd osteofyten en ze komen veel voor bij ouderen. Ook kunnen indicatoren spinale beschadiging.

Ice

Het eerste wat je moet doen als een natuurlijke behandeling van hielspoor problemen is om eventuele ontstekingen te verminderen in de nek. Dit kan door eenvoudig toepassen van een ijslaag op het ontstoken gebied een paar keer per dag. Ijs werkt als een grote anti-inflammatoire.

Curcumine en Lijnzaad

Neem 500 to1000 mg. curcumine 3 tot 4 maal per dag op een lege maag. Curcumine is een pigment in kurkuma, maar het is effectief bij de behandeling bot sporen gevonden. Sommige studies hebben aangetoond dat het even effectief als cortisone kan zijn. Deze behandeling kan tot 6 weken te werken, zodat in de tussentijd kun je een lijnzaad hot pack gebruiken om de pijn te verlichten. Om een ​​hot pack, warmte lijnzaad olie in een pan te maken, maar laat niet koken het. Zodra het heet, dip een kaasdoek in de olie tot het verzadigd is. Leg de kaasdoek op je nek, leg dan een groter stuk plastic overheen. Tenslotte plaatst een verwarmingselement bovenop de plastic om de verpakking warm. Gebruik de warmte pack voor een uur of twee op een moment wanneer het pijn je stoort.

Supplementen

Neem calcium (1200 mg) en magnesium (600 mg) supplementen. Het houden van deze twee elementen in evenwicht zal de kans op het bot te verminderen uitlopers vormen. Het nemen van een verteringsenzymen zoals betaine HCI zal helpen uw lichaam te absorberen meer van de supplementen.

Natuurlijke ontstekingsremmers

Veel natuurlijke producten kunnen als natuurlijke anti-inflammatoire middelen die zullen bijdragen tot het verminderen nek en schouder pijn veroorzaakt door de nek bot sporen handelen. Deze producten omvatten: aloe vera sap, glucosaminesulfaat, haaienkraakbeen, bromelaïne, teunisbloemolie en kelp.