Natural Cures voor Nail Fungus of teen schimmel

Natural Cures voor Nail Fungus of teen schimmel

Nagel schimmel ontstaat wanneer kleine micro-organismen genoemd schimmels infecteren van een teennagel of vingernagel. Het begint vaak als een witte of gele vlek onder de punt van de nagel, maar kan leiden tot geleidelijke verkleuring, verdikking en afbrokkelen van de nagel. Dergelijke schimmelinfecties zijn moeilijk te genezen, maar er zijn verschillende huismiddeltjes die werken in veel gevallen.

Makkelijk, veilig & Natural Cures

Probeer een helende voetenbad door het weken de aangetaste nagel in ofwel azijn of Listerine. Dompel voet gedurende 15 tot 20 minuten in een mengsel van 1 deel azijn op 2 delen warm water of 100 procent Listerine dagelijks, spoelen en drogen en daarna. Als je krap bij tijd, probeer het aanbrengen onverdund waterstofperoxide, tea tree olie of Vicks Vaporub op de aangetaste nagel twee keer per dag. Een ander alternatief is 2 druppels oregano essentiƫle olie combineren met 1 tl. olijfolie en breng het mengsel op de nagel dag gedurende drie weken. Zoals bij alle behandelingen, zelfs natuurlijke tanden, als u een allergische reactie optreedt, gebruik van het product onmiddellijk gestaakt. Niet innemen van de bovenstaande stoffen, omdat daarbij schadelijke inwendig kan zijn, hoewel zij in het algemeen veilig voor extern gebruik.

Preventie

Was uw voeten na een bezoek aan openbare plaatsen zoals zwembaden of waar mensen op blote voeten. Draag katoenen sokken te helpen absorberen vocht en droge voeten zo veel als mogelijk te houden. Deel nooit beddengoed met mensen die al een schimmelinfectie hebt, en als je een badkamer met iemand die besmet is, gebruiken ontsmettingsmiddelen en bleekmiddel in het bad of douche vaak delen. Houd de nagels kort, droog en schoon, en vermijd nagellak en kunstnagels die val vocht en maken de infectie erger. Gebruik een anti-schimmel spray of poeder regelmatig op je voeten als je problemen met schimmelinfecties in het verleden hebt gehad.