Natural Cures voor Flat Wratten

Platte wratten zijn goedaardige huidtumoren veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Ondanks hun naam, zijn deze wratten eigenlijk boven het huidoppervlak verhoogd; ze zijn ook donkerder dan de omringende huid. Vlakke wratten pest meestal kinderen en tieners, en de wratten hebben de neiging om te verschijnen op het gezicht, de handen, knieën, nek en ellebogen. Hoewel deze wratten zijn pijnloos, ze zijn besmettelijk en sommige mensen proberen natuurlijke remedies om te voorkomen dat ze zich verspreiden.

Etherische oliën

Holistische praktijk suggereren tea tree olie, basilicum olie of paardenbloem olie te genezen wratten te helpen. Het citroenzuur in citroenmelisse olie kan ook helpen, net als de betulinezuur in berken olie. Welke olie u ook kiest, breng dan een druppel op de wrat. Deze oliën zijn sterk, zodat een toepassing per dag voldoende. Na een paar weken moet je merkbare verbetering te zien.

Citric Acid

Veel folk remedies voor wratten betrekken citroenzuur, die is gevonden in veel groenten, zoals citroenen, limoenen, sinaasappels en grapefruits. Het zuur schilfert de bovenste laag van de wrat. Van herhaalde verzoeken, worden de verschillende lagen van de wrat uiteindelijk verwijderd. Citroen- of limoensap zijn de beste opties; kunt u het sap van vers fruit persen of koop een fles van het sap in de supermarkt. Breng het sap op de wrat met een watje een paar keer per dag.

Azijn

Azijn bevat azijnzuur, die ook nuttig zijn bij de behandeling van platte wratten heeft bewezen. Apple cider azijn en witte azijn zijn even effectief. Behandel de wrat op dezelfde manier als u zou doen met citroen-of limoensap, deppen het gebied met een gedrenkte katoenen bal meerdere keren per dag.

Aspirine

Het belangrijkste ingrediënt van aspirine is salicylzuur, en een aantal over-the-counter wrat removers bevatten salicylzuur. Plaats meerdere aspirine in een kom en voeg een beetje warm water om ze op te lossen. Wanneer de aspirines hebben opgelost, Breng het mengsel met een watje op de wrat, en herhaal een paar keer per dag.