Natural Cures voor een stafylokok infectie

Natural Cures voor een stafylokok infectie

De stafylokok bacteriën kunnen vervelende infecties op onze huid of in ons lichaam en kan moeilijk te behandelen, vooral wanneer de patiënt meerdere behandelingen heeft gehad en is resistent tegen antibiotica.

Het menselijk lichaam is meestal stafylokok bacteriën op de huid, en een kleine snee maakt het mogelijk om het lichaam binnendringen en uitbarsten in een infectie. Variaties van de staphylococcus bacterie kan huidinfecties, endocarditis (hart-infectie), voedselvergiftiging, longontsteking, bloedvergiftiging, hersenvliesontsteking en toxisch shock syndroom veroorzaken.

Zoals stafylokok bacteriën moeilijker te behandelen is geworden, hebben alternatieve medicijnen belangrijker geworden.

Voorzorgsmaatregelen

De beste verdediging is een goede aanval. Was vaak uw handen met warm water en zeep, en dragen een kleine container van no-spoelen ontsmettende reiniger te gebruiken voor en na de openbare plaatsen, zoals supermarkten, ziekenhuizen, de bibliotheek en de school. Wanneer u uw handen wast in een openbare plaats, gebruik dan een papieren handdoek de kraan uit te zetten en draai de deurknop.

Houd wonden overdekt, en zorg om wonden schoon te houden.

Gezond te houden, en het versterken van je immuunsysteem door het gebruik van probiotica, het eten goed, en het krijgen van voldoende slaap en lichaamsbeweging.

In geval van twijfel, niet eten-mayonaise gebaseerde producten. Stafylokok bacteriën kunnen wachten in het.

Als u gevoelig bent voor stafylokok infecties en moeten tandheelkundige werk, overleg dan met uw arts over het gebruik van een antibioticum voor de tandheelkundige werk om een ​​stafylokok infectie van het hart, dat is zeer moeilijk te behandelen met alternatieve en natuurlijke geneeswijzen te voorkomen.

Limit tampon gebruiken als u weet dat de tampon zal worden in de vagina voor een lange tijd en kan mogelijk leiden tot toxische shock syndroom.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Als u een stafylokok infectie vermoedt, moet je worden getest. Dat betekent niet dat je moet een recept nemen. U kunt de natuurlijke behandelingen die beter is dan een recept kan werken gebruiken.

Stafylokok infecties zijn ernstig. Zij zijn geëvolueerd resistent tegen de meeste antibiotica zijn, en de infectie kan zeer snel zeer gevaarlijk zijn. Neem geen risico. MRSA (methicilline-resistente staphylococcus aureus) is zeer gevaarlijk en is steeds zeer vaak voor, vooral in ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Topical Alternatieve behandelingen

Een van de beste dingen om te hebben in uw medicijnkastje is tea tree olie. In medische studies is tea tree olie succesvol gebleken in snel uitroeien van stafylokok bacteriën. Gebruik gewoon een watje of wattenstaafje om tea tree olie aan op een huidinfectie, en dek af met een schone pleister. Herhaal dit twee of drie keer per dag totdat de infectie is verdwenen.

Een andere natuurlijke behandeling is om een ​​pasta van zuiveringszout en appelazijn maken, en toe te passen om de infectie met een watje of wattenstaafje. Dek af met een schone pleister. Herhaal meerdere keren per dag.

Meng 1 el. honing met 1 theel. tea tree olie, en dek de infectie met het kleverige pasta. Dek af met een schoon verband, meerdere keren per dag herhalen.

Meng 1/4 kopje appel cider azijn, 3 el. honing en 1 kopje warm water. Dompel een schone doek in de oplossing en uitwringen. Gebruik als een hot pack drie keer per dag, met behulp van de nieuwe oplossing en een schone doek elke keer. Wees er zeker en wassen deze doeken met bleekwater na gebruik om de infectie te houden van de verspreiding.

Knip een stuk spek of gezouten varkensvlees ongeveer de grootte van de huiduitslag. Leg het vlees direct op de infectie, en zet hem met een zware tape. Laat gedurende 12 uur, en het moet de infectie te brengen tot een hoogtepunt. Maak dan gebruik van bandages, licht gedrenkt in tea tree olie, veranderde drie keer per dag totdat de infectie volledig is verdwenen.

Kopen colloïdaal zilver in een spray, en meerdere malen per dag van toepassing op het geïnfecteerde gebied.

Interne Alternatieve Cures

Meng 2 tbsp.of honing en 2 el. apple cider azijn in 2 kopjes zeer warm water. Doorroeren en opdrinken. Doe dit 's morgens en' s avonds.

Neem acidophilus tweemaal daags.

Supplementen van olijfblad extract, oregano-olie, grapefruit zaad extract, kurkuma en jodium is aangetoond dat ze helpen genezen stafylokok infecties.

Be Quick About It

Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om een ​​stafylokok infectie te behandelen, hoe eerder je de behandeling start hoe meer kans je hebt van de overhand krijgen. Als u een kook eerder hebt gehad, weet je hoe het voelt bij het eerste teken - gaan behandelen het goed dan. Werken hard bij het houden van uw lichaam gezond dus het kan de infectie te bestrijden. Vermijd stress, voldoende rust, en doe je best om het voor jezelf te houden. Laat anderen niet gebruiken huid producten die u gebruikt, zoals zeep, scheermesjes en handdoeken. Gooi bandages in een zak, rol de zak strak op en zet het in de prullenbak - dan was je handen.