Natural Cures voor een gescheurde rotator cuff

Natural Cures voor een gescheurde rotator cuff

De rotator cuff is de groep van de spieren en pezen die de schouder te stabiliseren. Rotator cuff letsel gebeurt soms tijdens eenvoudige activiteiten - te snel overhead bereiken, het gooien van een bal of met behulp van gewichten verkeerd.

Van de vier spieren die de rotator cuff bestaat, de supraspinatus (gemarkeerd in rood op de foto) is het meest waarschijnlijk om een ​​traan te ondersteunen. Vaak kan de rotator cuff letsel behandeld worden zonder operatie.

Veel mensen hebben zwakke schouderspieren, waardoor ze gevoelig zijn voor rotator cuff letsel. Schouder oefening is zowel preventieve maatregel en een natuurlijke remedie voor een licht of matig rotator cuff letsel.

Natuurlijke geneeswijzen

Als de pijn niet al te ernstig zijn, moet je de pijn met ijs, warmte en rust te behandelen.

Natuurlijke en plantaardige behandelingen voor schouder en rotator pijn omvat witte wilg, gelatine, gember, wilde yam, duivelsklauw, proteolytische enzymen. Anderen onder MSM en glucosamine. Raadpleeg uw arts of een natuurgeneeskundig arts voor meer informatie over welke behandelingen het beste zijn voor jou.

Restorative schouder oefeningen kunnen ook worden gebruikt als een natuurlijke remedie.

Oefening om rotator cuff blessure genezen

Hier krijg je een 2 of 3 pond gewicht dat je kunt vasthouden in een hand. Een halter, een bord of iets in dat formaat en gewicht zal werken. Gebruik alleen licht van gewicht. Deze oefening is niet voor het opbouwen van kracht, maar is therapeutisch of worden gebruikt voor de warming-up.

Leg aan uw kant en ondersteuning van uw hoofd met een hand. Uw vrije arm moet rusten op je heup, en u moet uw elleboog te houden in contact met uw heup te allen tijde.

Neer palm, handpalm naar je gezicht en de handpalm naar je voeten: je zal deze oefening uitvoeren met drie handposities. Houd het gewicht met uw vrije arm, die recht uit moeten breiden aan de voorkant, loodrecht op het lichaam. Vergeet niet om uw elleboog in contact met je heup houden.

Doe een aantal op en neer bewegingen met het gewicht in je hand en je handpalm naar beneden. Bewegingen omhoog en omlaag moeten hebben over een 6-inch range. Doe 20 of meer herhalingen. Doe ze langzaam in-en uitademen in een ontspannen manier. Niet gespannen je spieren. Concentreer je op het gevoel in je schouder, en je moet beginnen met een warming-up zonder pijn opmerken. Herhaal de beweging, maar met de duim naar boven gericht houden van het gewicht; herhaal nogmaals met de duim naar beneden.

Herhaal opnieuw, dit keer het variëren van de hoek van je arm, dichter bij je borst. Doe de oefening opnieuw met je arm dichter naar je knie.

Eindresultaten

Als de rotator cuff en aanverwante spieren zijn niet te zwaar beschadigd, moet u merkt dat meer flexibiliteit en minder pijn relatief snel, binnen de week. Zo niet, raadpleeg dan uw arts.

Conservatieve behandeling met fysiotherapie en andere lichte medicijnen en steroïde injecties kunnen helpen bij het verbeteren van de symptomen. Als deze behandelingen niet aan uw schouder pijn te verlichten, kan uw arts arthroscopische rotator cuff reparatie aanbevelen.