Natural Cures voor een Candida Rash

Natural Cures voor een Candida Rash

Verschillende natuurlijke verbindingen zijn voor de succesvolle behandeling van Candida-infecties. Kurkuma olie, omega-3 vetzuren, knoflook, boorzuur en natrium bicarbonaat zijn allemaal klinisch effectief bij het elimineren huiduitslag en huidziekte veroorzaakt door gist zijn. Echter altijd een arts raadplegen voordat zelf-behandeling met natuurlijke of kruidenmiddelen.

Natriumbicarbonaat

Een studie gepubliceerd in de kwestie van, "AIDS Patient Care en STDS" augustus 2008 onderzoek gedaan naar de effectiviteit van natriumbicarbonaat aan Candida-infecties van de mond zo vaak gezien bij HIV-patiënten te behandelen. De onderzoekers aangeworven 150 patiënten en testten hun salvia voor gist concentraties en vervolgens aangevuld ze met mondwater met een 5 procent natriumbicarbonaat concentratie. De auteurs vinden dat mondspoelingen met natriumbicarbonaat verhoogde de hoeveelheid salvia geproduceerd en concludeerde dat het de beste keuze om Candida concentraties verlagen.

Boorzuur

Boorzuur en borax worden vaak vermeld op de als natuurlijke remedies voor de behandeling van Candida-infecties. In een artikel in de kwestie van, april 2010 "Gynaecologie en Verloskunde Onderzoeken," de auteurs het erover eens dat boorzuur is efficiënt in de behandeling op lange termijn van de niet aflatende infecties. Maar ze waarschuwen dat andere factoren zoals antibiotica, anticonceptie en lichaamsverzorgingsproducten hebben ook aangetoond dat deze aandoening verergert.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn uitvoerig onderzocht voor hun prestaties in de behandeling van een aantal medische problemen. De februari 2010 nummer van "Molecular and Oral Microbiology" onderzochte omega-3-vetzuren: eicosapentaeenzuur (EPA), docosahexaeenzuur (DHA) en alfa-linoleenzuur (ALA) hun werkzaamheid bepalen behandeling Candida-infecties. De studie vond dat alle drie vertoonden antifungale acties Naast efficiënt voor de behandeling van verschillende bacteriestammen.

Kurkuma Oil

Het werkzame bestanddeel van kurkuma, een stof genaamd curcumine, is aangetoond dat een biologisch actief bestanddeel voor de behandeling van vele ziekten zoals obesitas, diabetes en bacteriële infecties. De december 1995 editie van "Ethnopharmacology" omvatte een onderzoek ten behoeve van olie van kurkuma 15 verschillende stammen van dermatofyten, organismen die de huid koloniseren bestrijden evalueren. De auteurs vinden dat de groei en voortplanting van alle 15 dermatofyten succes werden geremd door een 1:80 verdunning van de olie van kurkuma. Interessant is dat geen van de ziekteverwekkers werden geremd door curcumine alleen.

Waterstofperoxide

Van april 2011 nummer van "Fotochemische en Fotobiologische Science" omvatte een studie ontworpen om de waarde van waterstofperoxide onderzocht in bacteriële en schimmelinfecties van de huid voorkomen. De studie bevestigde dat waterstofperoxide de capaciteit om effectief te behandelen Candida infecties, maar opgemerkt dat activatie was veel groter in de aanwezigheid van een photoinhibitor, een stof die de stimulatie van specifieke lichtgevoelige enzymen voorkomt.

Knoflook

Een studie gepubliceerd in de kwestie van, "Medische Mycologie" december 2010 onderzoek gedaan naar de effecten van knoflook derivaten om Candida infecties te behandelen. De onderzoekers testten twee stammen van de schimmel en vond dat de concentraties van diallyl sulfide, een biologisch actieve bestanddeel van knoflook bij een concentratie van 500 mg / ml remt effectief de groei van de stammen door de afbraak van de noodzakelijke enzymen die nodig zijn door de biologische organismen processen.