Natural Cures voor een baby met een droge hoest Na de Griep

Als het gaat om hoesten en baby's, moet de meest delicate van behandelingen worden gebruikt. Je wilt niet te zijn het geven van je baby chemische gevuld farmacologische producten, dus het vinden van een natuurlijke remedie lijkt de meest voor de hand liggende antwoord op congestie en hoesten van uw baby.

Stoombaden

Een natuurlijke manier om een ​​droge hoest die je baby kan lijden door te genezen is een stoombad. De stoom die het warme water geeft af zal helpen te hydrateren de luchtwegen die droog zijn geworden en zweven in uw baby. Teken een warm bad en laat je baby te laten onderdompelen in het warme water voor ongeveer 10 minuten. Je baby zal adem de stoom en het zal haar systeem te wissen. U kunt het bad nog effectiever door het toevoegen van in sommige badzout, eucalyptus of tijm olie te maken.

Kruidenthee

Kruidenthee is ook een andere grote remedie voor een hoest, zelfs voor een baby. Zoethout, zwart, kamille, salie en tijm thee zijn allemaal goede keuzes. De antibacteriële eigenschappen die de thee afgeven zijn perfect voor de behandeling van droge hoest. De bacteriën die veroorzaken de hoest te worden aangevallen, maar de keel moet ook worden gehydrateerd. Dit is de reden waarom thee zo groot is bij de behandeling van hoest. Het water niet te warm, maar warm genoeg om de helende enzymen gevonden binnen de thee goed los te maken. U kunt een scheutje citroensap en een eetlepel honing toe te voegen voor de thee om nog effectiever te zijn.

Herbal Rub

Een kruiden wrijven kan ook zeer effectief bij de behandeling van een baby hoest. Voor te bereiden, meng een paar eetlepels olijfolie met twee druppels van eucalyptus, salie, rozemarijn of pepermunt olie. Zachtjes masseren het oliemengsel in de borst van de baby en de rug. Liep overhemdsrug op de baby te warmen het mengsel vrijkomen. Als je baby ademt in de olie, zal de hoest weg te smelten.