Natural Cures voor de droge huid en allergieën

Natural Cures voor de droge huid en allergieën

Als uw huid droog is of u gevoelig bent voor allergieën zijn het kan zorgen dat u zich heel ongemakkelijk. Droge huid wordt vaak pijnlijk en allergieën op de huid kan jeukende, gezwollen en rood zijn. Als u liever een sterke medicijnen om uw huidproblemen genezen te vermijden, kunt u kiezen voor een natuurlijke remedie plaats. Veel natuurlijke hulpmiddelen te verlichten en genezen van de symptomen van een droge huid of een huid allergie. Natuurlijke remedies kan vriendelijker voor de huid, omdat ze geen agressieve chemicaliën bevatten, en ze kunnen je minder dan over-the-counter medicijnen kosten.

Natuurlijke oliën voor de droge huid

Het masseren van het gezicht en / of lichaam met amandelolie elke dag is een geweldige manier om een ​​droge huid op natuurlijke wijze genezen, zegt Natuurlijke Home Remedies. De olie helpt om vocht te vergrendelen in je poriën, ondertussen het beschermt tegen eventuele milieu-triggers voor de droge huid, zoals vervuiling, koud weer of overmatig gebruik van make-up. Het toepassen van druivenpit-olie, avocado-olie of caster olie op de droge huid kan ook nuttig zijn, volgens de Natural Remedies van het Huis.

Zelfgemaakte Hydraterende Remedies

Het maken van uw eigen hydraterende lotion uit natuurlijke ingrediënten kan een uitstekende remedie voor de droge huid. Natuurlijke Home Remedies raadt het mengen van een eidooier, 1 tl. sinaasappelsap, 1 tl. olijfolie en een paar druppels limoensap en rozenwater toe te passen op het gezicht in de ochtend 15 minuten voor het nemen van een bad. Dit is een volledig natuurlijke remedie voor de droge huid. Als alternatief, als u liever iets snel en eenvoudig, mash up van een rijpe banaan en van toepassing op de huid, waardoor gedurende 15 minuten vóór het wassen met lauw water.

Droge huid schoonmaken

Verkeerd wassen van uw huid kan uitdroging en irritatie veroorzaken, zodat uw huid reinigen routine aan te passen om het te helpen de wederopbouw van zijn natuurlijke vocht. Bij het wassen van het gezicht, laten weken in lauw water gedurende 10 minuten en vermijd het gebruik van agressieve gezicht reinigingsmiddelen. Vermijd warm of heet water, especally tijdens de winter, en het gebruik van mineraalwater als je kunt, zegt Natuurlijke Home Remedies. Bij het nemen van een bad, het toevoegen van een paar druppels lavendel olie of een liter melk zijn andere effectieve behandelingen voor de droge huid.

Natural Skin Lotion voor Allergie

Home remedies voor U raadt het maken van een pasta van sandelhout poeder en water en toe te passen op het getroffen gebied. Dit helpt om te kalmeren en verminderen de irritatie veroorzaakt door de allergie dus het ruimt natuurlijk. Als alternatief kunt u kokosolie gemengd met citroen naar het gebied toe te passen, zegt Natuurlijke Home Remedies.

Boost uw immuniteit te genezen Allergieën

Uw immuunsysteem werkt veel moeilijker als je een allergie hebt, zodat je nodig hebt om het te versterken om uw huid te beschermen en houdt het gezond. Het nemen van een Echinacea of ​​Indiase kruisbes supplement kan yur immuunsysteem te versterken, vooral wanneer die in zijn natuurlijke, meest geconcentreerde vorm, zegt Natural Remedies For You. Het nemen van 1000mg vitamine C per dag helpt ook om te voorkomen dat allergie breakouts van terugkerende, zegt Natuurlijke Home Remedies.