Natural Cures voor Candidiasis van de Health Food Store

Candida albicans is gist die bestaat in het lichaam van nature. Het veroorzaakt geen gezondheidsproblemen, totdat de gist groeit uit de hand door een streek in de gezonde bacteriën in ons lichaam. Gezondheidsproblemen die voortkomen uit een overmatige groei van Candida albicans in het lichaam omvatten chronische schimmelinfecties, hoofdpijn, vermoeidheid, gas, eczeem, acne, depressie, leerproblemen en stemmingsstoornissen.

Dieet

Dieet is een van de beste verdedigingen die je hebt tegen de overgroei van candida albicans. Vermijd overdreven bewerkte voedingsmiddelen en degenen die hoog in suiker zijn. De candida dieet voorkomt verdere groei van gist en helpt om de gist die al bestaat roeien.

Het candida dieet is een eiwitrijk dieet dat de aard van de koolhydraten die je moet eten beperkt. Complexe koolhydraten die laag zijn in natuurlijke suiker zijn de belangrijkste bronnen voor de koolhydraten. Gebruik gezonde vetten op dit dieet zoals biologische boter en olijfolie. De beste bron voor biologische voedingsmiddelen is een health food winkel. De traditionele supermarkt zijn mogelijk een aantal biologische producten, maar een grotere verscheidenheid aan keuzes is verkrijgbaar in reformwinkels.

Op dit dieet, kunt u geen suiker te hebben. Er zijn uitzonderingen, bijvoorbeeld als uw bloedsuikerspiegel dalen een verdunde glas vruchtensap kan uw bloedsuikerspiegel snel herstellen. Je zult verlangen naar suikers en verwerkt voedsel te ervaren op dit dieet. Het is een zeer beperkend dieet, maar het kan helpen om candida en gezondheidsproblemen die dit veroorzaakt vermijden.

Behandeling

Bezoek de sectie kruid van de gezondheid van voedsel op te slaan om antifungale kruiden behandelingen te vinden. Olie van oregano, olijfblad extract, knoflook, kokosolie, zwarte walnoot, caprylzuur en vloeibare chloroph moet worden in uw medicijnkastje te doden uit overtollige gist. Gebruik een of twee van deze kruidenpreparaten in een tijd en draai ze om de vier of vijf dagen. Het lichaam resistent antifungale kruiden als ze gebruikt langer dan deze tijd.

Milieu

Gebruik niet-chemische schoonmaakmiddelen in uw huis. Chemische reinigingsmiddelen op basis kunt uw immuunsysteem beïnvloeden waardoor je kwetsbaarder voor candida albicans. Winkel voor groene schoonmaakmiddelen in een natuurlijk geheel voedsel winkel die gespecialiseerd is in milieuvriendelijke producten. Er kunnen enkele natuurlijke schoonmakers in een traditionele supermarkt, maar alles wat je nodig hebt om uw huis spic en span te houden is beschikbaar in een organische natuurlijke winkel.

Nemen van maatregelen om uw gist niveaus onder controle te houden door het volgen van de candida dieet. Je zal beginnen om beter in slechts een paar dagen op het dieet en met aandacht te voelen om de producten die u in uw huis te gebruiken.