Natriumbicarbonaat & Maple Sugar Gebruikt voor Leukemie

Natriumbicarbonaat & Maple Sugar Gebruikt voor Leukemie

Leukemie is een vorm van kanker waarbij gemuteerde witte bloedcellen ongecontroleerd groeien. Vanaf 2010 is er geen remedie voor leukemie, maar leven met leukemie 'kan verlengd worden met chemotherapie. Alternatieve genezers zoals Jim Kulman beweren dat het nemen van baking soda gemengd met ahornsiroop kan voorkomen of genezen van kanker, maar er is weinig wetenschappelijk bewijs voor deze claims.

Leukemie Explained

Leukemie is een ziekte van het bloed of beenmerg. Witte bloedcellen worden gewoonlijk afgescheiden in beenmerg ter afweren ziekte. Volgens Medical News Today, gemuteerde cellen langer leven dan gewone witte bloedcellen en reproduceren cellen die dezelfde mutatie. Hierdoor uiteindelijk het bloed wordt verzadigd met gemuteerde cellen en de persoon ernstig ziek als gevolg.

Maple Syrup Cure

Jim Kelmun, een alternatieve behandelaar die heeft aangeboden patiënten huismiddeltjes sinds 1954 beweert kanker te hebben genezen in de jaren 1970 met behulp van baking soda en ahornsiroop. Volgens Kelmun, moeten kankerpatiënten aluminiumvrije zuiveringszout gebruiken. Hij beveelt het mengen 3 delen biologische ahornsiroop met 1 deel bakpoeder, roer op laag vuur, en neem 2 tl. eenmaal daags gedurende twee tot drie maanden.

Maple Syrup Infusions

In 2007, Italiaanse arts Tullio Simoncini voorgesteld een alternatieve manier van het gebruik van zuiveringszout en ahornsiroop om kanker te genezen. Hij beweerde dat het injecteren van kankerpatiënten met zuiveringszout en hen glucose behandelingen of het hebben van hen te eten ahornsiroop leverden vergelijkbare resultaten op chemotherapie. Simoncini's genezing was voornamelijk gericht op kanker van specifieke organen in plaats van in de richting van een op basis van bloed kanker zoals leukemie.

Wetenschappelijke Theorie

Dr. Marcus Sircus stelt dat het gebruik van zuiveringszout om kanker te behandelen is logisch, want zuiveringszout is een sterk basische oplossing die kan helpen de pH-balans in al te zuur bloed te herstellen. De pH van het bloed regelt biochemische processen in de cellen, met inbegrip van de snelheid waarmee witte bloedcellen reproduceren. Sircus zegt zuiveringszout moet worden beschouwd als een belangrijk onderdeel van de behandeling van kanker om deze reden.

Traditionele behandelingen voor Leukemie

Traditionele medische behandelingen voor leukemie omvatten chemotherapie en bestraling. Sommige soorten leukemie kunnen worden behandeld door het transplanteren van beenmerg van een gezonde persoon in het lichaam van leukemie lijder. Het doel van de medische behandeling is om leukemie in remissie brengen - leukemie kan niet worden genezen als van 2010, maar patiënten kunnen een normaal leven te leven met een minimum van symptomen gedurende vele jaren na de diagnose.