Natriumbicarbonaat in de behandeling van kanker

Natriumbicarbonaat in de behandeling van kanker

Natriumbicarbonaat, ook bekend als zuiveringszout, is een gemeenschappelijk, gebruikt bij de behandeling van kanker. Oncologen pleiten voor het gebruik van natriumbicarbonaat bij het toedienen van anti-carcinogene stoffen in chemotherapie. Hoewel er geen bewijs is dat de rechtstreekse werking ervan in de behandeling van kanker kunnen wijzen, maar biedt therapeutische effecten die helpen bij het maken van de behandeling met chemotherapie effectiever.

Geschiedenis

Volgens de American Cancer Society, wordt natriumbicarbonaat wordt gepromoot als een alternatieve behandeling van kanker door een Italiaanse oncoloog, Dr Tullio Simoncini. Hij op kanker wordt veroorzaakt door een infectie en natriumbicarbonaat heeft de capaciteit om de gist te doden. (Zie referentie 1) Dr Simoncini publiceerde zijn onderzoek proefschrift, getiteld "Kanker is Schimmel," presenteren schimmelinfectie als de belangrijkste oorzaak van kanker. Echter, geen wetenschappelijk bewijs beschikbaar te ondersteunen dat kanker door infectie en natriumbicarbonaat direct genezen kanker, hoewel onderzoek is gedaan naar het vermogen van natriumcarbonaat om de pH niveaus van kankercellen beïnvloeden.

Significantie

Natriumbicarbonaat is een reguliere behandeling voor acidose. Oncologen gebruik deze om de zure eigenschappen van de meeste kanker agenten neutraliseren bij chemotherapie. De Arizona Cancer Center van de Universiteit van Arizona, de afdeling Farmacologie van Wayne State University in Michigan, en H. Lee Moffitt Cancer Center and Research Institute in Florida zijn het uitvoeren van een studie die de capaciteit van natriumbicarbonaat geeft om de pH van de tumor te veranderen cellen die de verspreiding en progressie kan remmen. (Zie referentie 2)

Effecten

De zure omgeving van tumorcellen is belast waardoor ze groeien en verspreiden. Waardoor de tumorcellen alkaline vergroot de mogelijkheid van andere anti-carcinogene middelen meer effectief in het voorkomen tumor activiteiten te worden. (Zie referentie 3) Tumoren zijn zuurder dan andere normale cellen en weefsels. Een zure omgeving zuurstofarm, en veranderen de pH alkalisch maakt een toename van zuurstof naar de cel. Dit regelt de abnormale werking van de tumor en voorkomt dat metastaserende. (Zie Resource 1)

Voordelen

Sommige chemotherapie agenten hebben een zware zure karakter dat een gevaar voor de patiënt kan opleveren. Oncologen gebruiken de complementaire voordeel van natriumbicarbonaat het zuur eigendom anti-carcinogeen middelen neutraliseren. (Zie Referentie 3) Het helpt ook bij het brengen van de alkaliteit van de cellulaire omgeving van tumoren. Omdat kankercellen niet kunnen overleven in een omgeving die hoge zuurstofgehalte heeft, een alkalisch milieu voorkomt dat ze groeien en verspreiden.

Overwegingen

Hoewel er weinig substantieel bewezen dat natriumbicarbonaat direct kanker, het onderzoeken verricht met proefdierexperimenten enige therapeutische voordelen van het gebruik van natriumbicarbonaat voor de behandeling van kanker.

Waarschuwingen

Het gebruik van natriumbicarbonaat op de juiste dosis en onder nauw toezicht van een arts is veilig. Het kan echter het risico bij patiënten met hartziekte stellen en kan orgaanschade wanneer genomen zonder de juiste voorschrift van een arts. (Zie referentie 1)