Native American remedies voor de griep

Indianen leefden van het land. Ze jaagden en verzamelden voor voedsel. Zij gebruikt natuurlijke materialen voor hun kleding, instrumenten, gereedschap, en al hun dagelijkse behoeften. Wanneer iemand naar beneden kwam met een ziekte, zoals de griep, ze keek ook naar het land voor een remedie. Native Americans gebruikte planten en bomen om hun medicijnen te vinden. Ze maakte thee en bouillon uit bladeren, wortels en schors als een remedie voor de griep.

Traditioneel Inheems-Amerikaanse Remedies

Dr. Ernst Krebs suggereert dat tijdens de 1918 uitbraak van de Spaanse griep, de indianen gebruikt een zeldzame soort van de peterselie familie genaamd leptotaemia Dissecta als een kuur. Volgens Krebs, waren er geen sterfgevallen in verband met influenza onder de Washoe stam, die toegang hebben tot deze plant langs de uitlopers van de Sierra had. Ze zouden snijden een pond van de wortel en kook het. Na het opscheppen van het schuim dat wordt gemaakt op de top van de plant, dan zouden ze de bouillon drinken per dag totdat de symptomen voorbij. Vandaag de dag kan deze plant worden gekocht in capsule vorm.

De Menominees gebruikt de bast van inheemse scheerling als een remedie voor influenza. Zij zouden ook kook het en drink het als een thee. Er wordt gezegd om te helpen bij het maken van je zweet en het verlichten van de koorts en koude rillingen.

De Delaware-indianen gekookt de binnenste bast van Dogwood om hun
koortsverlagende thee. Ook gebruikt op dezelfde manier door de verschillende stammen zijn de Wilg en de Feverwort. Sommigen gebruikten de bast, wat de wortel, en sommigen gebruikten de bladeren om de thee te maken. Ook bekend om griep symptomen te behandelen zijn Rabbit Tobacco, Sage, en Wild Cherry.

Omdat de Indianen leefden van hun land, zouden hun specifieke remedies afhankelijk van hun locatie en wat beschikbaar was voor hen. De Washoe stam, bijvoorbeeld, had het geluk om de toegang tot Lomatium Dissectum hebben, want het kan heel goed veel levens kunnen redden. Andere stammen in de omliggende gebieden die geen toegang tot de fabriek hadden waren niet zo gelukkig, en ervaren sterfgevallen als gevolg van de Spaanse griep.

Hedendaagse Gebruik van Remedies

Vandaag zijn we gelukkig om de toegang tot de ontdekkingen van de Native Americans hebben. In veel gevallen kunt u deze kruiden te kopen in capsule of thee vorm. Zorg er altijd voor om instructies te lezen en neem de aanbevolen dosering. Hoewel natuurlijk, kan een deel van de kruiden krachtige en negatieve effecten hebben op je lichaam als ze niet goed genomen.