Native American Herbal Remedies voor depressie

Native American Herbal Remedies voor depressie

Native American cultuur is doordrenkt van de traditie van de holistische geneeskunde en natuurlijke remedies. Eeuwenlang verschillende stammen gebruikt inheemse planten om een ​​array van voorwaarden en kwalen te behandelen. Native American gebruik gemaakt van verschillende kruiden om mensen te helpen omgaan met depressie, stress, angst en spanning en het verbeteren van de algehele geestelijke gezondheid. Verschillende kruiden waren vrij universele onder Amerikaanse indianenstammen voor gebruik met geestelijke-gezondheidsproblemen en zijn gebruikt om te helpen met een milde tot matige depressie.

Passion Flower

Passiflora wordt soms aangeduid als kalmerend natuur en is vaak gebruikt door veel inheemse Amerikaanse stammen om verschillende redenen. Het bevordert een goede nachtrust, kalmeert de zenuwen en vermindert de angst en agitatie. Volgens de National Institutes of Health, is er weinig gevaar van bijwerkingen. De weinige gevallen van bijwerkingen kunnen door onzuivere producten zijn. Als u besluit om passiebloem voor depressie proberen, brouwen een thee uit de plant zelf in plaats van het gebruik van commerciële producten.

Scullcap

Amerikaanse keppeltje of Scutellaria lateriflora werd op grote schaal gebruikt door indianen om nerveuze spanning en angst te verlichten, het heeft ook een groot aantal andere toepassingen. Het wordt best gebruikt in tincturen of thee met gedroogde keppeltje. Alle delen van de plant die bovengronds worden gebruikt, en de bladeren worden verondersteld bijzonder bruikbaar voor het brouwen thee zijn. Een veel voorkomende kalmerende thee wordt gemaakt met een mengsel van citroen balsem, scullcap en passiebloem. Het heeft vele mineralen en vitaminen, maar mag niet worden ingenomen als u zwanger bent. Enkele andere toepassingen zijn te helpen de pijn geassocieerd met menstruatiepijn te verlichten en om menstruele gezondheid te bevorderen.

Andere Kruiden

Andere kruiden vaak gebruikt door verschillende stammen behoren wilde zwarte kersen en wilde sla. Wild zwarte kers werd gebruikt voor de algehele mentale welzijn en de behandeling van zenuwaandoeningen. De wortel en de bladeren worden gebruikt om een ​​slaapmiddel thee. Ondanks de naam, is het niet lief; in plaats daarvan is zeer bitter. Wild sla of Lactuca canadensis / Lactuca virosa, is bekend om zijn "opium-achtige" effecten en wordt gebruikt als een tonicum voor kalmerende zenuwen. Wild lettuce wordt meestal toegediend als een infusie --- kook de bladeren in het water en laat het zitten voor 15 minuten, dan drinken twee of drie keer per dag. Of het kan worden gebruikt als een tinctuur.

Overwegingen

Hoewel deze kruiden worden nog steeds gebruikt door veel, moet depressie zeer serieus worden genomen. Als u zijn gediagnosticeerd met een ernstige of klinische depressie, altijd te bespreken behandeling opties met uw arts. Er is weinig duidelijk wetenschappelijk onderzoek waarover ondersteunen dat deze kruiden zijn nuttig voor depressie.