Nationale strategieën voor de preventie van diabetes

Diabetes wordt gekenmerkt door bloedglucose problemen en het voorkomen in de meeste gevallen. Sommige diabetici, meestal mensen met type 1, vereisen dagelijkse insuline-shots in leven te blijven. Diabetes gaat gepaard met complicaties die bijna elk lichamelijk systeem beïnvloeden als het niet verzorgd. Door al deze factoren, zijn er veel nationale programma's te informeren over de preventie van diabetes.

Onderwijs

De eerste stap in een strategie voor de preventie van diabetes is het onderwijs. De National Diabetes Education Program onderwijst Amerikanen over hoe om het optreden van diabetes te verminderen en bezuinigen op het aantal sterfgevallen als gevolg van de ziekte.

Het bureau stelt voor dat u alles wat u kunt over de risicofactoren van de ziekte, die overgewicht, slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, en familiale voorgeschiedenis omvatten leren. Dan bewapen jezelf met informatie over hoe om diabetes te voorkomen voordat het begint.

Gezond eten

Een ander nationaal programma dat zich richt op het helpen u uw risico te verlagen voor het ontwikkelen van type 2 diabetes is CheckUp Amerika. Het programma maakt deel uit van de American Diabetes Association. De organisatoren zeggen dat een van de belangrijkste dingen die je kunt doen is de praktijk gezond eten.

De Mayo Clinic adviseert u uw eigen maaltijd plan om uw bloedsuiker onder controle te houden creëren. Kijk hoe veel suikerhoudende en high-carb voedsel dat je eet bij elke maaltijd en besteden veel aandacht aan uw grootte van de porties. Voeg meer fruit, groenten en volle granen in uw dieet. Vers fruit en groenten zijn altijd het beste, maar je kan vervangen blik of in een snuifje bevroren. In plaats van gewone pasta, kijk voor volkoren pasta in plaats. Wanneer u winkelen voor vlees, kijk voor magere stukjes, en koop niet zo veel junk food. Heb je minder kans om het te eten als het niet in je huis.

Oefening

Het is ook belangrijk om een ​​oefening routine hebben. De CheckUp America programma beveelt vier soorten van lichamelijke activiteit. Die zijn onder normale dagelijkse activiteit, aërobe oefening, zoals zwemmen, krachttraining en flexibiliteit of rekoefeningen. Wonen een actieve levensstijl en het werken van de drie soorten van de oefening in je wekelijkse routine zal u een evenwichtige oefening plan te geven.

Begin uw dagelijkse training met 5 tot 10 minuten stretchen. Dan overschakelen naar aëroob of krachttraining. Dertig minuten van aerobics is een goed bedrag om te streven naar, maar je zult willen beginnen kleiner als je niet actief veel de laatste tijd zijn geweest. Doel voor ongeveer 20 minuten van krachttraining.