Narkotika behandling för degenerativ disksjukdom

Degenerativ disksjukdom är ett tillstånd som orsakar för tidigt åldrande och nedbrytning av skivorna i ryggraden, vilket resulterar i smärta i ländryggen. Flera behandlingar kan användas för smärta orsakad av degenerativ disksjukdom, däribland narkotika.

Signifikans

Narkotiska är ett namn ibland ges till opiater, vilket är ett läkemedelsklassificering av läkemedel som härrör från vallmo växter eller syntetiskt framställda för att fungera som en drog som härrör från en vallmo växt.

Funktion

Narcotics fästa till smärtreceptorer längs ryggraden, störa de meddelanden till hjärnan som signalerar känslan av smärta. I hjärnan, de störa mottagningen av smärtmeddelanden, vilket resulterar i uppfattningen att smärtan från degenerativ disksjukdom har lagt sig.

Typer

Narkotika används för degenerativ disksjukdom inkluderar kodein, Darvocet, Vicodin, Percocet och OxyContin.

Överväganden

Narkotika är vanligen föreskrivs endast för svår smärta som orsakas av degenerativ disksjukdom. Dessa läkemedel gör ingenting för att behandla tillståndet; de endast stör känslan av smärta. Dessutom är narkotika kontrollerade substanser och finns endast med en läkares ordination.

Varning

Narkotika kan vara mycket beroendeframkallande och på grund av detta används sällan för lång tid för hantering av smärta orsakad av degenerativ disksjukdom. Dessutom kan patienter som bygger upp en tolerans mot narkotika på en kort tid, till exempel 1-2 veckor, vilket resulterar i behovet av högre doser.