Narcolepsie Behandeling Met Phentermine

Narcolepsie Behandeling Met Phentermine

Fentermine, een lid van de familie amfetamine, is gebruikt door veel narcolepsie patiënten met een zekere mate van succes. Er zijn echter een aantal ernstige bijwerkingen die patiënten bewust, zodat ze in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen over de vraag of om te blijven nemen van deze medicatie of schakel over naar een andere modaliteit helemaal te maken moet zijn.

Wat is Narcolepsie?

Narcolepsie is een neurologische slaapstoornis die wordt gekenmerkt door ernstige en niet aflatende slaperigheid tijdens de uren met daglicht. Het is een vaak invaliderende aandoening die dagelijkse routine verstoren vaak gebaseerd op het gebruik van stimulerende geneesmiddelen om de symptomen bestrijden

Side Effects

Hartritmestoornissen, anorexia en nachtelijke slaapstoornissen kunnen optreden. U kunt ook gemakkelijk verslaafd aan het gebruik van fentermine worden, dus gebruik voor de behandeling van narcolepsie, nauwgezet te controleren.

Expert Insight

Zoals in Drugandalcoholrehab.net, amfetamines genomen voor de behandeling van narcolepsie dragen het gevaar van het veroorzaken van abnormaal hoge lichaamstemperatuur, cardiovasculair leed en dodelijke epileptische activiteit.

Functie

Phentermine werkt door het versnellen van een narcolepsie individu bloeddruk en hartslag.

Niet-stimulerende medicijnen te behandelen Narcolepsie

Om de bijwerkingen die fentermine en andere stimulerende middelen kunnen veroorzaken, sommige narcolepsie patiënten wenden zich tot de voorgeschreven medicatie Xyrem (natriumoxybaat) om hun symptomen te behandelen te voorkomen.