Namen van Healthy Foods voor het menselijk brein

Namen van Healthy Foods voor het menselijk brein

Veel mensen uit te oefenen om hun spieren sterk en gezond te houden. Echter, met zo veel aandacht op het houden van ons lichaam te kijken en het uitvoeren van hun beste, het is gemakkelijk om te vergeten dat de hersenen moet ook worden beschermd tegen zwakte en ouderdom. Net zoals het menselijk lichaam, de hersenen vereist ook voldoende voeding om gezond te blijven en efficiënt uit te voeren.

Wilde Zalm

Een bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten, wilde zalm is een van de beste voedingsmiddelen om de gezondheid van de hersenen te verbeteren. Omega-3 vetzuren de voedingsstoffen die nodig zijn voor de hersenfunctie, maar ook bezit anti-inflammatoire eigenschappen. Wilde zalm is laag in verzadigd vet en is geprezen voor zijn netheid en overvloed, evenals zijn lage hoeveelheden kwik, volgens WebMD.

Bosbessen

Onderzoekers hebben ontdekt dat een dieet rijk aan bosbessen beschermt de hersenen van leeftijd gerelateerde ziekten, zoals Alzheimer en dementie, vanwege hun vermogen om stress tegen. Volgens WebMD, een wetenschappelijke studie gaf aan dat veroudering ratten, wanneer gegeven een blueberry gebaseerd dieet, toonde het bewijs van een betere motoriek en leervermogen. Bosbessen bevatten ook antioxidanten, die de cognitie te verbeteren, terwijl de bescherming van de hersenen tegen veroudering te vroeg.

Avocado

Hoewel hoog in calorieën, de avocado bevat het hoogste percentage onverzadigde vetten van alle vruchten. Bekend als een goede vet, enkelvoudig onverzadigd vet regelt de bloedtoevoer en verlaagt de bloeddruk. Hoge bloeddruk leidt tot hoge bloeddruk, een aandoening die de cognitieve vaardigheden bij patiënten afneemt. Het eten van avocado's verlaagt dit risico, het bijhouden van de hersenen gezond.

Walnoten

Als wilde zalm, walnoten zijn er in overvloed in omega-3 vetzuren die de stemming verbeteren en verminderen ontstekingen. Echter, walnoten vervang ook verarmd melatonine, dat het functioneren van de hersenen op een gezonde manier te houden.

Gotu Kola Tea

Afgeleid van Ayurvedische kruiden, deze thee reguleert dopamine niveaus in de hersenen. Dopamine beschermt de hersenen tegen vrije radicalen, terwijl het veroorzaken van een kalm, weldadig gevoel. Indiase bevolking hebben gedronken Gotu Kola thee eeuwen en roemen dat het drinken van twee kopjes per dag leidt tot een verhoogde geheugen en aandacht, volgens de AARP.

Rode wijn

Door het drinken van rode wijn, mannen en vrouwen verbruiken een krachtige anti-oxidant genaamd resveratrol dat hersencellen beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Echter, het drinken van meer dan de aanbevolen hoeveelheden per week twee glazen voor vrouwen, drie voor mannen, maximale leidt tot de uitputting van thiamine, een voedingsstof even cruciaal voor de gezondheid van de hersenen. Oefen matiging bij het drinken van rode wijn voor haar hersenen stimuleren voordelen.

Groenten en Fruit

Vertrouw niet op de voedingswaarde-deficiënte bewerkte voedingsmiddelen om de gezondheid van de hersenen te verbeteren. Het eten van een dieet overvloed aan fruit en groenten beschermt hersencellen. Groenten en fruit met een donkere huiden bevatten de hoogste hoeveelheden van natuurlijk voorkomende anti-oxidanten van alle natuurlijke voedingsmiddelen. Eet boerenkool, spinazie, broccoli, bieten, aubergine, paprika, maïs, rozijnen, bessen, pruimen, pruimen, sinaasappelen en kersen voor de beste voordeel.