Namen van de verschillende soorten Abortions

Namen van de verschillende soorten Abortions

Abortus is een zeer besproken onderwerp, want er zijn voor- en tegenstanders. Echter, abortus niet alleen gebruikt als een foetus is ongewenst. Een abortus kan nodig zijn om een ​​foetus te verwijderen zijn als het een gevaar vormt voor de moeder of als het niet meer leeft. Verschillende soorten abortussen zijn mogelijk afhankelijk van het trimester.

Medische abortus

Een medische abortus is een abortus die kunnen worden uitgevoerd met behulp van medicijnen in plaats van een operatie. Deze procedure kan alleen worden gedaan tijdens de eerste negen weken van de zwangerschap. De zwangere vrouw neemt een pil tijdens het bezoek van haar eerste arts die blokkeert de progesteron in het lichaam, dat is een belangrijk hormoon voor de zwangerschap. Het gebrek aan progesteron maakt de baarmoeder voering dun. Tijdens haar tweede bezoek, de vrouw moet een ander type geneesmiddel dat haar baarmoeder veroorzaakt te contracteren en te verdrijven weefsel te nemen. De derde en laatste bezoek aan de arts om te zien of het geneesmiddel heeft gewerkt en het weefsel in de baarmoeder heeft behoorlijk geleegd. Licht bloeden is gebruikelijk tijdens dit soort abortus.

Zuig Aspiration

Suction streven is de meest gebruikte methode van abortus en wordt meestal alleen gebruikt tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap. De procedure houdt waardoor de vrouw verdoving, gevolgd door verwijden haar baarmoederhals. Een holle buis wordt ingebracht in de baarmoeder, die is verbonden met een vacuüm sterker dan het gemiddelde huishouden vacuüm. De foetus en de omliggende placenta worden gezogen uit van de vrouw en weggegooid.

D & E (Dilatatie en evacuatie)

De D & E methode van abortus wordt gebruikt op vrouwen die nog niet hebben bereikt van de 18-week teken van de zwangerschap. De D & E-methode wordt het meest gebruikt bij de foetus verwijderd wordt om gezondheidsredenen, vaak na een miskraam. Baarmoederhals van de vrouw moet worden uitgezet, zodat de instrumenten kunnen passen in de baarmoeder. De arts die de abortus de bekleding van de baarmoeder schrapen om weefsel in de baarmoeder verwijderd. Het weefsel wordt vervolgens uit de baarmoeder via de baarmoederhals met een kleine afzuiginrichting.

Inductie Abortus

Induceren van een abortus wordt gedaan met behulp van een zoutoplossing. Dit abortus is beschikbaar voor degenen die geslaagd zijn voor de 16-weekse teken van de zwangerschap. De arts zal een lange naald in de buik van de moeder en in de vruchtzak te voegen, en injecteer een sterke zoutwater oplossing. Deze procedure duurt een paar uur. Na de foetus is gepasseerd, zal de arbeid beginnen meestal om de foetus te leveren. De vrouw wordt vaak gegeven pijnstillers en ondersteunende medicijnen om te helpen ontspannen van de baarmoederhals tijdens de procedure.