Nadelen van een vegetarisch dieet

Met elke voedingswaarde levensstijl, of omnivoor of vegetarisch, er zijn valkuilen. Er zijn ongezonde vegetariërs - meestal degenen die niet het onderzoek over hoe vitaminen en groenten te wisselen voor het vlees en vis die niet worden gegeten deed. Vegetarisme is niet een levensstijl te schakelen naar zonder te weten de nadelen van te voren.

Gebrek aan vitaminen

Het eten van vlees geeft een persoon B12 vitaminen, en zonder de juiste hoeveelheid pindakaas of sojaproducten, een vegetarisch verliest op essentiële vitaminen.

Gewichtstoename

Volop beginners gewicht door het eten van veel junkfood of iets dat niet vlees in heeft om ze te vullen, zoals frietjes of pasta. Terwijl koolhydraten die niet op basis van vlees kan zeker vullen een persoon, kunnen ze hen ook invullen als de vegetarische niet weet wat te winkelen voor.

Undereating

Eet alleen salades hele dag is niet alleen gaat om een ​​persoon die het land in het ziekenhuis bij gebrek aan andere essentiële vitaminen, maar het zal ook een persoon gewicht te verliezen op een ongezonde manier. Nierstenen kunnen ook optreden wanneer een persoon is te veel eten groenten.

Dure Eetgewoonten

Omdat gezonde vegetariërs hebben de neiging om meer groenten en fruit te eten, moet je boodschappen vers zijn, die constant een bezoek aan de supermarkt en meer uitgaven betekent.

Minimal Keuzes in Restaurants

Het vinden van vegetarische producten in de meeste fast-food restaurants of minder chique restaurants kan een taak zijn. Er is meestal een punt of twee op het menu (een vegetariër hamburger of pasta meestal), maar er is vaak niet veel variatie.