Na-effecten van Allergie Testen

Een allergische reactie kan een beangstigende ervaring zijn. Een hyperactief histamine reactie kan een dreigende zaak van leven en dood. Allergietesten bestaan ​​waarbij artsen precies wat voedsel en stoffen leiden tot een negatieve reactie in je lichaam kan bepalen. Dit wordt bereikt door een kleine hoeveelheid van de verdachte allergeen onder een dunne laag van de huid op de onderarm of rug. Omdat iedereen reageert anders op deze tests, is het belangrijk om te weten wat te verwachten.

Jeukende Kwaddel

Histamine creëert zwelling, jeuk en zwelling creëert. Het concept is dat als je allergisch bent voor het materiaal onder de huid geplaatst, krijgt u een gecentraliseerde bijenkorf binnen 15 minuten te ontwikkelen. Als je niet allergisch bent voor die stof worden geen bijenkorf verschijnen. Sommige mensen hebben een vertraagde reactie op een stof waar ze allergisch voor, maar de korf zou nog steeds binnen 24 uur verschijnen. Als dit bij u gebeurt, moet deze vertraging met uw arts besproken te worden om te bepalen of het is slechts een milde allergie, of als je moet opnieuw getest worden voor de duidelijkheid. In de tussentijd kunnen relatief kleine hobbels en netelroos plaatselijk worden behandeld met cortisone crème om de allergische reactie te verminderen en kalmeert de jeuk.

Zwelling en pijn

Af en toe, de allergische reactie op een test-component veroorzaakt zwelling, pijn en tederheid in een groter gebied van het testen van de site. Als dit gebeurt, kan koelelementen, hydro-cortison crème en antihistaminica worden gebruikt om de pijn te bestrijden en verminderen de ontstekingsreactie.

Bacteriële infectie

Steriele naalden, schone handen, handschoenen en alcohol moeten allemaal worden gebruikt door het kantoor van uw allergoloog om ziektekiemen te voorkomen dat doorgegeven. Echter, telkens wanneer de huid wordt doorboord is open voor de mogelijkheid van besmetting. Bacteriële infecties als gevolg van allergietesten zijn uiterst zeldzaam, maar als u een verkleuring, vloeistof-achtige zwelling, koorts, misselijkheid of duidelijke rode strepen neer je arm merken, bel dan onmiddellijk uw arts of ga naar een meldkamer. Antibiotica kunnen gewoonlijk eindigen basic bacteriële infecties, maar als de infectie bloedbaan bereikt kan veel ernstiger zaak geworden en kan een intraveneuze behandeling.

Anafylactische shock

In het slechtste geval kan een extreme allergische reactie tot een systemische reactie waarbij het lichaam begint te sluiten. Algehele zwelling, kortademigheid, duizeligheid, flauwvallen, tintelingen en sluiten van de keel zijn alle mogelijke tekenen van een anafylactische shock. In shock, je huid wordt bleek en koel en uw bloeddruk verlaagt tot een gevaarlijk punt. Deze reactie vereist onmiddellijke medische aandacht. De kans is groot, als je lichaam was om op deze manier te reageren, zou het meteen in het kantoor van de dokter komen, waar ze de apparatuur en medicijnen om te gaan met een dergelijk scenario. Zodra je het testen kantoor hebben verlaten, is de kans op het ontwikkelen van een dergelijk ernstige reactie zijn erg klein. Dit gebeurt meestal alleen in extreme gevallen waar uw lichaam enige mate van een bepaalde stof niet kan verdragen zonder te reageren met onmiddellijke felheid. Als u een anafylactische reactie optreedt buiten het kantoor van de dokter, bel 911 en ging liggen met je voeten verhoogd totdat medische hulp is gearriveerd.