Myomin Side Effects

Myomin Side Effects

Terwijl u misschien geloven dat voedingssupplementen als Myomin hebben geen bijwerkingen omdat ze bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, kan vele natuurlijk voorkomende ingrediënten bijwerkingen net als medicijnen veroorzaken. Zo is het belangrijk dat u een bijwerking optreedt die kan ontstaan ​​door het gebruik van Myomin voordat het gebruik ervan te begrijpen.

Definitie

Myomin is een voedingssupplement gemaakt van een melange van Chinese kruiden. De fabrikant, Chi's Enterprise Inc, beweert dat het nemen van het product helpt het lichaam te metaboliseren ongezonde oestrogenen voor een goede hormonale balans zorgen. Terwijl de fabrikant beweert dat iedereen kan profiteren van het gebruik ervan, maar beweert ook op haar website dat Myomin is vooral effectief voor mensen met aandoeningen waarbij oestrogeen saldi uit zijn, zoals die met cysten en vleesbomen.

Ingrediënten

Een twee-capsule dosering van Myomin, dat is het bedrag dat de fabrikant adviseert dagelijks worden genomen, bevat 200 milligram Smilax glabra Roxb, 200 milligram Curcuma zedoria, 200 milligram Cyperus rotundus en 200 milligram Aralia Dasyphylla Mig. Aanbevolen dagelijkse waarden zijn niet vastgesteld voor elk van deze ingrediënten.

Side Effects

Een klein aantal gebruikers van Myomin hebben gemeld met misselijkheid en een opgeblazen gevoel. Verlaging van de dosering van Myomin of het nemen van de pillen met voedsel kan deze bijwerkingen verminderen.

Vergelijking

Myomin wordt beschouwd als een aromatase remmer. Andere aromataseremmers door farmaceutische bedrijven is aangetoond stijfheid en gewrichtspijn veroorzaken, en kan ook leiden tot hartproblemen en botverlies. Myomin veroorzaakt minder bijwerkingen dan de voorgeschreven medicijnen bedoeld om hetzelfde werk te doen. Er zijn echter geen onafhankelijke studies geëvalueerd of Myomin doet het werk even goed.

Overwegingen

Myomin is niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, omdat het wordt verkocht als een voedingssupplement. Zo, het is onduidelijk of mensen met bepaalde medische aandoeningen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of degenen die het nemen van bepaalde medicijnen, kan nadelig beïnvloed worden door het nemen van Myomin. Zo, is het best om uw arts te praten over het nemen Myomin alvorens het.