Mykotoxiner Detox Behandling

Mykotoxiner är en term som normalt används för att beskriva de giftiga kemikalier som produceras av svampar som ofta finns kolonisera grödor. Eftersom det finns många olika arter av svampar, det är också där många olika mykotoxiner. Olika arter av svampar kan antingen producera mycket liknande eller mycket olika mykotoxiner. Koncentrerade nivåer av mykotoxin i luften kommer att hittas i närheten av svampkolonier. Svårighetsgraden av mykotoxin till en levande organism är den typ av organism smittade, dess känslighet för mykotoxiner, dess metabolism och dess försvarsmekanismer.

Hälsoeffekter

Förgiftningen samband med långvarig exponering för mykotoxiner är mycotoxicoses. Inandning, förtäring eller hudkontakt med mykotoxiner kan leda till många negativa hälsoeffekter, från initial immunsystemet-suppression och kropp reaktion på gifter till en långsiktig cancer.

De symtom som en individ skärmar från mycotoxicoses kommer att bero på vilken typ av mykotoxiner, koncentrationen av mykotoxiner utsätts för, exponeringens varaktighet och individens personliga egenskaper som ålder och tidigare hälsoproblem. Initiala hälsoproblem såsom vitamin och kaloribrist, alkoholmissbruk och infektionssjukdomar kan förvärra effekten av mykotoxiner. Effekter av mykotoxiner inkluderar inhibering av proteinsyntes, inhibition av förmågan hos lungorna att rensa partiklar ut och ökad känslighet för bakterier.

Herbal Cleanse

Det finns många olika örter som du kan införliva i din kost för att hjälpa spola mykotoxiner ur ditt system. Det enklaste förutom maten är vitlök som inte bara är lätt att hitta, men också enkla att integrera i din befintliga recept. Vitlök är en naturlig svampdödande och bidrar till att döda mykotoxiner i kroppen.

Andra örter som du kan överväga att lägga till din mat inkluderar Cascara Sagrada, psyllium, goldenseal, lakritsrot och maskros. Även om dessa örter kan låta exotiska och utländska, kan detta mykotoxin detox vara en bra tid att prova nya recept. Dessutom, eftersom de gifter spolas ur kroppen genom tarmarna, vara beredda att gå på toaletten en hel del och inte schema gå ut snart efter att ha ätit.

Vatten

Under mykotoxiner detox behandling, bör du se till att dricka mycket vatten och andra vätskor. Detta hjälper inte bara spola gifter från kroppen, men det bidrar också till att rehydrera dig. Den rehydrering är viktigt eftersom du kommer att förlora en hel del kroppsvätska i avgiftningsprocessen.

Även om örter hjälper lossa mykotoxiner från ditt system, är det verkligen vattnet som hjälper spola ut dem och bli av med dem en gång för alla. Även om du absolut borde dricka mer än de rekommenderade åtta koppar om dagen, tycker inte heller överfukta sig själv eftersom det kan leda till att du känner dig uppsvälld och sjuka. Dricka inte koffeinhaltiga te kan också hjälpa dig att dricka mer vatten genom att bryta upp monotonin.