Mundtørhed homøopatiske

Mundtørhed er en irriterende tilstand forårsaget af aldring, medicin og miljømæssige faktorer. Problemet kan hæmme spise og synke. Dem, der lider af tør mund er meget mere tilbøjelige til at lide af huller i tænderne. Heldigvis er der nogle tørre mund homøopatiske midler, har vist sig at hjælpe med at øge spytproduktion at befri dig af tilstanden.

Ophold hydreret

Under hyppige slurke af vand kan hjælpe med at holde din mund fugtig. Der er ikke meget vægt på, hvor meget at drikke, hvis du lider af mundtørhed. Dog kan drikke ofte at afhjælpe din situation. Indtil din mund er tilstrækkeligt hydreret, undgå læskedrikke. Den manglende spyt kan ikke effektivt nedbryde syrerne i drikken, og dette kan føre til tand skader.

Hårde bolsjer

Sutte på hårde slik hele dagen er en gavnlig mundtørhed homøopatiske middel. Anbefales sukkerfrit slik at forebygge huller i tænderne, hvilket kan ske hurtigere i dem med tør mund. Sukkerfrit tyggegummi fungerer også godt at reducere mundtørhed. Produkter, der indeholder sorbitol har vist sig at øge spytproduktion bedre end andre slik.

Næseåndedræt

Koncentrerer sig om at trække vejret kun gennem din næse kan hjælpe med at reducere tør mund. Luften du indånder vil fremme tørhed hvis du inhalerer og udånder gennem munden. Hvis du ikke kan trække vejret godt igennem næsen, prøve at bruge en luftfugter i dit hjem. Det kan hjælpe med at holde luften fugtig, så det ikke vil tørre ud af din mund, især om natten, mens du sover.