Multiple Sclerose Vs. Reumatoïde Artritis

Multiple Sclerose Vs.  Reumatoïde Artritis

Multiple sclerose en reumatoïde artritis beide omstandigheden die optreden bij eigen immuunsysteem beschadigt het lichaam het lichaam ongeluk. Multiple sclerose en reumatoïde artritis, zowel bij meer vrouwen dan mannen en kunnen gelijktijdig plaatsvinden in één persoon.

Multiple Sclerose Effects

Multiple sclerose treedt op wanneer bekledingen de zenuw verslechteren waardoor miscommunicatie tussen de zenuwen en de hersenen. Symptomen van multiple sclerose kunnen zijn vermoeidheid, zwakte en gevoelloosheid van de ledematen, lichaam pijn, beven, coördinatieproblemen, wazig zien en duizeligheid.

Reumatoïde Artritis Effects

Reumatoïde artritis beïnvloedt de bekleding van de gewrichten in de handen en voeten aanvankelijk en kunnen later beïnvloeden de knieën, heupen, kaak, nek, ellebogen en schouders. Na verloop van tijd, kan reumatoïde artritis veroorzaken de botten te eroderen. Symptomen van reumatoïde artritis zijn onder andere vermoeidheid, zwelling van de gewrichten, gewrichtspijn, gezwollen handen, koorts en gewichtsverlies.

Effecten

Zowel multiple sclerose en reumatoïde artritis zijn langdurige medische aandoeningen met symptomen die zich voordoen in cycli wanneer de symptomen enigszins kunnen verbeteren en dan weer verergeren.

Identificatie

Artsen diagnosticeren multiple sclerose met behulp van bloedonderzoek en MRI's. Artsen de diagnose reumatoïde artritis met bloedonderzoek en röntgenfoto's.

Preventie / Solution

Multiple sclerose wordt meestal behandeld met corticosteroïden. Reumatoïde artritis behandeld met corticosteroïden, Motrin en immunosuppressiva. Fysieke of ergotherapie kan worden aanbevolen om dagelijks functioneren zowel voor mensen met multiple sclerose en reumatoïde artritis te verbeteren.