Multiple Myeloma Cancer Patient Dieet

De bestrijding van kanker is een full-time baan. Dus, ongeacht de vorm, moet je streven naar het verslaan van kanker uw nummer een doel is 24 uur per dag te maken. Om dit te doen, moet u een aantal drastische veranderingen in levensstijl, waaronder een volledige opknapbeurt van uw huidige dieet en lichaamsbeweging regime te maken. Als u zijn gediagnosticeerd met multipel myeloom, kan een effectief dieet helpen versterken van uw lichaam, het verhogen van uw kans om te overleven.

Multiple Myeloma

Kanker in het algemeen is een aandoening waarbij de cellen van je lichaam muteren. Als er niets aan, zal deze gemuteerde cellen blijven reproduceren totdat ze verspreid over je hele lichaam, interfereren met uw normale biologische processen en uiteindelijk de dood tot gevolg. Kanker wordt aangeduid door de punt van oorsprong - het punt waarop de eerste tumor (groei van kwaadaardige cellen) weergegeven. Multiple myeloma kanker zich in het beenmerg, met name in de bloedcellen van het beenmerg.

Multiple Myeloma Dieet

Volgens de Cancer Treatment Centers of America, is er geen een dieet om multipel myeloom specifiek bestrijden. Het beste plan is het volgen van een algemene bestrijding van kanker-dieet, zoals voorgeschreven door vele organisaties gewijd aan de uitroeiing van deze verraderlijke ziekte. Een ideaal dieet aanpak voor de bestrijding van multiple myelmoma is het een aanbevolen door de American Cancer Society.

Diet Foundation

Het fundament van uw kankerbestrijdende voeding zou moeten bestaan ​​uit een ruime hoeveelheid vers fruit, groenten en volle granen. Bij elke maaltijd moet u ten minste een portie van elk van de bovengenoemde groepen hebben, zonder mankeren. Voldoende groente en fruit is in de strijd met kanker belangrijk omwille van hun antioxiderende eigenschappen; vele vruchten en groenten is aangetoond dat een anti-kanker effect. Bijvoorbeeld, volgens het American Institute for Cancer Research, kruisbloemige groenten zoals broccoli bevatten stoffen waarvan is aangetoond te vertragen of stoppen van de ontwikkeling van bestaande kanker. Andere krachtige kankerbestrijdende fruit en groenten bevatten bessen, druiven, groene bladgroenten en tomaten. Volkoren inname is belangrijk in de strijd tegen kanker, omdat volkoren granen bevatten een ruime hoeveelheid van fytochemicaliën, die stoffen die cellen te isoleren tegen potentieel kankerverwekkende schade zijn.

Afronding van het Dieet

Zodra je je foundation hebt ingesteld op volle granen, fruit en groenten, moet je ronde uit uw multiple-myeloom vechten dieet door ervoor te zorgen dat de rest van je calorie-inname is laag in ongezonde (verzadigde) vetten, terwijl matig hoog in onverzadigde vetten zoals die gevonden in olijfolie, amandelen, avocado's en kokosnoten. Bovendien, de American Cancer Society waarschuwt dat je de consumptie van hogere vet vlees ten koste; zorg ervoor dat u consumeren vooral magere eiwitbronnen zoals kip, kalkoen en vis.

Hoewel afstand houden van multipel myeloom is moeilijk, zo elke maaltijd bevat een magere eiwitbron, wat gezonde vetten, een volkoren, fruit en groente, wordt u het geven van uw lichaam de beste kans om te vechten tegen kanker.