Mullein for øreinfektioner

Mullein er en wildflower der har tykke, bløde blade. Det er blevet anvendt til at behandle forskellige lidelser og har fundet sin plads i folkemedicin som en fremragende behandling til øreinfektioner.

Identifikation

Mullein kan vokse næsten overalt, og det som regel når flere meter høje, sende op små gule blomster.

Historie

Ud over at blive brugt til medicinske formål mullein er også blevet brugt i candle-making. Ud over behandling af øreinfektioner er blevet brugt i behandlingen af ​​lungesygdomme og gastrointestinale lidelser.

Funktioner

Betragtes en slimet masse, kan en olie gøres fra Mullein og andre urter til at blive placeret i øregangen. Mullein er kendt som et anti-bakteriel og kan dræbe nogle virus ved kontakt.

Begrænsninger

Mens mullein har vist sig at have antibakterielle egenskaber, er det noget usandsynligt, at det kan påvirke en øreinfektion grund dannet af trommehinden barriere. Sørg altid for, at trommehinden er intakt og ikke perforeret før indgyde mullein olie ind i øregangen.

Fun Fact

Nylige undersøgelser har vist, at mullein, også kaldet flannel plante på grund af dens lodne blade, kan hjælpe visse influenza medicin og give dem mulighed for at fungere bedre.