Mucuna pruriens Tillägg Fakta

Mucuna pruriens är en växt som oftast är i Indien och används för en mängd olika användningsområden, inklusive lindra Parkinsons sjukdom, ökad libido och som ett antidepressivt medel. Anläggningen finns i flera kosttillskott och anläggningen och dess frön kan ätas om beredd på rätt sätt. I sitt naturliga tillstånd, kan anläggningen vara giftiga för människor.

L-dopa

Kanske Mucuna pruriens mest populära kvaliteten är dess L-dopa innehåll. L-dopa är ett förstadium till dopamin signalsubstans och har visat sig ha vissa positiva effekter på Parkinsonsymtom. Forskning om hur mycket tillägget verkligen hjälper pågår.

Aphrodisiac

Mucuna pruriens är också använder som en naturlig behandling av erektil dysfunktion och ökad sexlust. Detta är också bundet till växtens koncentrationen av L-dopa. Kosttillskott kan variera i koncentration från 15 till 20 procent.

Lucid Dreaming

Även aldrig officiellt bevisat har tillägget blivit populär bland dem som vill uppleva klardrömmande. Lucid Dreaming är när samtidigt i drömtillstånd du blir självmedveten och kan manipulera drömmen inifrån.

Övriga droger

L-dopa är den mest kända av de föreningar i Mucuna pruriens, men det finns flera otherd. Anläggningen innehåller även låga halter av nikotin och serotonin och hallucinogen bufotenine.

Biverkningar

Försiktighet bör iakttas vid intag av stora mängder Mucuna pruriens. Den lämpliga doseringen för att lindra symptomen av Parkinsons har inte fastställts. Biverkningar kan inkludera hjärtklappning, sömnlöshet och ökad kroppstemperatur.