MRSA-behandeling met Tea Tree Oil

Een MRSA-infectie is een soort stafylokokbesmetting meticilline. Het is officieel bekend als een methicilline-resistente Staphylococcu aureus, die kunnen worden verkregen door middel van de gemeenschap (CA-MRSA) of in een ziekenhuis (HA-MRSA). Omdat deze bacterie is zeer resistent tegen verschillende antibiotica en voortdurend aangepast om meer resistent zijn veel mensen en onderzoekers die alternatieve instrumenten om de infectie, waaronder het gebruik van tea tree olie.

MRSA-infecties

20 tot 30 procent van de bevolking draagt ​​de stafylokok bacteriën op de huid of in de neus. Veel mensen zijn gekoloniseerd met de bacteriën die op hun lichaam, maar kan nooit besmet raken. Hierdoor kan anderen onbewust in contact met de bacteriën die leidt tot ernstige infectie. Je mag MRSA verwerven door een snee, pijnlijke, katheter of inademing. Huid abcessen komen zeer vaak voor, maar als de MRSA infecteert het bloed, kunnen botten of hart hospitalisatie noodzakelijk zijn. Als u zich zorgen maakt over de kook, koorts, griepachtige symptomen of huiduitslag die niet weg zal gaan contact opnemen met uw arts voor een juiste diagnose.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is ook bekend als Melaleuca alternifolia. Tea tree olie is een actueel olie die antimicrobiële eigenschappen heeft volgens de Mayo Clinic. Het is gebruikt om te helpen bij de bestrijding van acne, contact dermatitis en het bevorderen van de gezondheid van de huid. Het wordt gebruikt als een alternatieve bron geneesmiddel in veel culturen vanwege de geneeskrachtige eigenschappen. Tea tree olie oraal ingenomen kan giftig zijn. Verbruiken nooit de olie. In zeldzame gevallen sommige patiënten ontwikkelen een allergie voor tea tree olie. Raadpleeg altijd uw arts als de symptomen verergeren of nieuwe symptomen ontwikkelt.

Toepassing

Met tea tree olie op de huid en als een nasale zalf is gebleken succesvol in het doden van bacteriën MRSA en uitroeiing kolonisatie. Het kan worden aangebracht op en rond de plaats van huidirritatie. Het kan irriterend werkelijke laesies, maar kan worden toegepast op zweren om de bacteriën te doden ontwikkelen. Sommige meer recente methoden ontwikkeld aan de Manchester Metropolitan University gebruikt tea tree olie met gist en andere essentiële oliën om efficiënter te bestrijden kolonisatie. Meer onderzoek moet worden uitgevoerd op het onderwerp om definitieve richtlijnen geven.

Onderzoek

Terwijl de Mayo Clinic stelt dat tea tree olie is effectief in het bestrijden van de MRSA-bacterie, het geeft het slechts een "C" in de rangen voor het visum, want er is nog steeds niet duidelijk wetenschappelijk bewijs. Hoewel de eerste rapporten en anekdotisch bewijs suggereren sterk dat er iets nuttig over tea tree olie, wordt de Mayo Clinic om meer onderzoek te wachten voordat u de upgrade het vermogen van deze olie aan MRSA adequaat te bestrijden. Het onderzoek aan de Manchester Metropolitan University is ook veelbelovend maar meer onderzoek is nodig om de resultaten te bevestigen en verfijnen van procedures en dosering. Je zou tea tree olie te beschouwen als een aanvulling op de juiste medische diagnose en recept.

Doctor Care

Een MRSA stafylokok infectie is niets te licht opvatten. Een persoon kan op zeer korte termijn ernstig ziek en septic krijgen na het oplopen van de infectie. Je moet altijd kijken naar de traditionele antibiotische geneesmiddelen uit te roeien de MRSA als u een infectie heeft. Tea tree olie kan effectief voorkomen herhaling of verspreiding van de infectie anderen. Degenen die met een MRSA-infectie hebben behandeld in het verleden tea tree olie vindt een slimme keuze preventie frequentie antibiotica vereist verminderen. Dit is belangrijk omdat hoe vaker je antibiotica, hoe hoger de weerstand MRSA kan hebben ze. Uw arts kan de juiste testen te doen en u te adviseren over de juiste behandeling plan.