MQSA Educatieve Vereisten voor Radiologen

MQSA Educatieve Vereisten voor Radiologen

De Food and Drug Administration houdt toezicht op de mammografie Quality Standards Act en Program, oorspronkelijk aangenomen door het Congres in 1992 de normen van het programma voor medische faciliteiten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat vrouwen krijgen kwaliteit mammogrammen om kanker op te sporen in een vroeg stadium. Haar verordeningen bieden faciliteiten met het personeel normen voor MQSA certificering. Deze normen gelden voor artsen, radiologen en klinisch fysici.

Radiologie Onderwijs

Radiologen moeten licentiestatus in hun staten of certificatie van een door de FDA goedgekeurde instelling hebben om MQSA normen te voldoen. Hoewel elke staat bord heeft verschillende regels, veel van de staten die licenties nodig volgen de door de Amerikaanse griffie van Radiologic Technologen richtlijnen. Arrt vereist een succesvolle afronding van een radiologie academische opleiding geaccrediteerd door de Joint Review Commissie Onderwijs in radiologische technologie. Volgens het Bureau of Labor Statistics, deze programma's vereisen studenten om cursussen in de wetenschappen, patiëntenzorg, medische ethiek, straling procedures en diagnostische beeldvorming beginselen. Geaccrediteerde programma's vereisen ook studenten om praktische opleiding in een klinische setting, die hen in staat stelt om te werken met patiënten onder begeleiding van ervaren radiologen in een medische faciliteit te voltooien.

Mammografie Training

De MQSA's reglementen staat dat bepaalde radiologen ook moet invullen specifieke mammografie opleiding naast hun radiologische technologie onderwijs. Volgens de FDA, die MQSA radiologie onderwijs eisen na 28 april 1999 ontmoette, moeten ten minste 40 uur onder toezicht mammografie training te verkrijgen. Deze opleiding moet ten minste acht uur instructie in elk type van mammografie technologie, alsmede onderwijs in de anatomie, borst positionering, kwaliteitscontrole, en de juiste beeldvormende procedures omvatten voor patiënten die borstimplantaten hebben. MQSA regelgeving ook dat de radioloog minstens 25 bewaakte mammogrammen moet uitvoeren tijdens deze training.

Permanente Vorming

Voortgezet onderwijs is een belangrijk onderdeel van het onderhouden licentiestatus in veel medische beroepen. Radiologen moeten hun onderwijs te bevorderen tot staat licentiestatus of Arrt certificering, evenals ontmoeten MQSA normen te handhaven. Zij moeten ten minste 15 eenheden van mammografie voortgezet onderwijs om de drie jaar tussen MQSA inspecties te voltooien. Volgens de FDA, moet zes van die uren de mammografie technologie de radioloog gebruikt betrekken. Radiologen kunnen ook permanente educatie krediet te verkrijgen via-onderwijs gerelateerde cursussen. Echter, het onderwijzen van krediet kan slechts eenmaal worden geteld in de periode van drie jaar, zelfs als de radioloog leert een cursus meerdere keren.