Monsters van maaltijden voor gezond eten

Monsters van maaltijden voor gezond eten

Gezond eten kan een ontmoedigende taak zijn voor sommigen. In de huidige snel veranderende cultuur, voeding neemt vaak een achterbank om het gemak. Als je een recept hebt gevonden, blijf daar maar zorg vervangingen om het interessant te houden. Het opnemen van voedsel dat je liefde is belangrijk, anders kom je niet in staat zijn om zich aan uw dieet voor langere tijd. Eet kleinere maaltijden vijf tot zes keer per dag in plaats van drie grote.

Ontbijt

Probeer havermout met een portie fruit of noten. Een klein, volkoren bagel met verlaagd vetgehalte roomkaas en een stuk fruit is een andere goede optie. Volkoren toast met pindakaas of amandel boter en een portie van minder vet yoghurt is een eenvoudige, heerlijke manier om de dag te beginnen. Al deze maaltijden zijn evenwichtig en betalen strikte aandacht aan controle over de porties. Voel je vrij om koffie of thee te hebben als het deel uitmaakt van uw normale routine.

Mid-ochtend snack

Terwijl je op het werk, kan het moeilijk zijn om het te maken de hele weg door de ochtend tot lunchtijd. Een portie van noten, gedroogd fruit of een mueslireep is een geweldige manier om u gefocust en gezond.

Lunch

U kunt nog steeds eet uw favoriete lunch sandwich met een paar eenvoudige veranderingen. Kies voor volkoren brood in plaats van wit. Kies mosterd in plaats van mayonaise en gevogelte in plaats van varkensvlees. U kunt de kaas houden als het u past en voel je vrij om te stapelen op zo veel groenten als u wilt. Salades worden vaak gezien als saai unfulfilling maaltijden, maar u kunt dit lunchtijd nietje je eigen te maken. Begin met een basis van gemengde greens en voeg uw favoriete groenten. Je zult een aantal eiwitten nodig hebt om vol te blijven dus voeg in blokjes gesneden kip, noten en kaas aan uw salade. Gooi in een aantal vetarme dressing, pita brood en je een gezonde vulling lunch hebt.

Mid-Afternoon Snack

In de late namiddag kan het moeilijkste deel van de dag door te komen wanneer het proberen om gezond te eten. Automaten, suikerhoudende frisdranken en vette chips zitten te wachten om elke hoek. In plaats daarvan eet een portie meergranen crackers met pindakaas of kaas. De complexe koolhydraten en eiwitten zal je gewoon de energie die je nodig hebt om het te maken tot het diner te geven.

Diner

One-schotel maaltijden zijn een goede optie voor een eenvoudige gezonde diners. Probeer een bruine rijst roerbak met kip, garnalen of tofu. Voeg een van de groenten die je wilt en koken in olijfolie, die gezonde vetten bevat. Voeg wat zoutarm sojasaus en bruine suiker voor de smaak. Een andere optie is gekookt volkoren ziti met tomatensaus, groenten en gemalen kalkoen of kip worst. Bestrooi met wat Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Nagerecht

Gun uzelf wat ademruimte. Als je al je guilty pleasures in een keer te verwijderen, heb je meer kans om alle regels in een keer breken. Dus na het eten, hebben een stuk van donkere chocolade of een koekje. Pas het met een paar aardbeien en ga je naar bed gelukkig, gezond en tevreden.