Mold Exposure Behandelingen

Mold Exposure Behandelingen

Mold is een veel voorkomende stof die gevonden kunnen worden in de hele wereld; echter, kan schimmel ook giftig zijn, leidt tot allergische reacties en infecties. Blootstelling schimmel zich niet goed wordt behandeld, kan leiden tot ernstige complicaties zoals kanker, pneumonitis en nierfalen.

Desensibilisatie

Een van de meest voorkomende reacties op blootstelling vormen een allergische reactie. Dit gebeurt wanneer schimmel deeltjes of sporen worden opgenomen en op weg een histamine respons in het lichaam. Om deze reactie op blootstelling schimmel te behandelen, kan uw arts allergie immunotherapie desensibilisatie voeren. Dit proces werkt door het introduceren van kleine hoeveelheden van de vorm om het lichaam totdat het lichaam niet meer reageert met een allergische reactie.

Antifungale Medicijnen

Het inademen van schimmelsporen in het lichaam kan ook leiden inwendige infecties, met name in de longen en sinussen. Om infecties te wijten aan blootstelling schimmel behandelen, antifungale medicatie zoals lovastatine, Neomycine, tetracyclines en fibraten worden vaak gebruikt. Deze medicijnen moeten correct worden gebruikt, als recept-sterkte schimmeldodende medicijnen kan zich ook richten heilzame intestinale microben in het lichaam, zoals Lactobacillus acidophilus.

Gal Binders

De meeste schimmel kan een negatieve reactie in het lichaam te produceren; het is echter zwarte schimmels die toxinen die ernstige complicaties in het lichaam kan veroorzaken. Deze reactie wordt veroorzaakt door mycotoxinen. Bij blootstelling aan deze giftige schimmels, één behandeling optie is het gebruik van bindmiddelen gal. Bile bindmiddelen werken door het blokkeren van de mycotoxinen in het lichaam worden geabsorbeerd door de darmen.

Hyperbare Zuurstof Therapie

Een andere mogelijkheid voor de behandeling van blootstelling aan schimmel mycotoxinen is het gebruik van hyperbare zuurstoftherapie. Hyperbare zuurstoftherapie is het proces van de consumptie van 100 procent zuurstof in een omgeving met verhoogde luchtdruk. Deze behandeling wordt meestal uitgevoerd in een hyperbare kamer. Met behulp van hyperbare zuurstof therapie helpt je lichaam te metaboliseren (verwijderen) alle resterende schimmel toxines uit de weefsels en cellen van het lichaam.