Mold Allergie symptomen Vs. Seizoensgebonden allergische symptomen

Mold allergiesymptomen kan heel misleidend zijn als ze de neiging sterk op seizoensgebonden allergische symptomen, waardoor het onderscheid tussen moeilijk. Een arts kan testen op allergenen te bepalen voeren. Dan kunnen preventieve behandeling beginnen.

Neusklachten

Nasale symptomen van zowel schimmel allergie en seizoensgebonden allergieën, zoals een loopneus of verstopte neus, niezen, of sinusitis.

Eye Symptomen

In zowel een schimmel allergie en seizoensgebonden allergieën, symptomen in de ogen onder meer jeuk, rode kleur, en water geven.

Astmasymptomen

Astmasymptomen veroorzaakt door schimmel allergie of seizoensgebonden allergieën kunnen worden geïdentificeerd door hoesten, piepende ademhaling en kortademigheid.

Timing van Allergie symptomen

De timing van zowel schimmel en seizoensgebonden allergische symptomen kunnen variëren van af en toe een flare-ups tijdens het jaar, het hele jaar door irritatie. Schimmelgroei kan worden gestimuleerd of geremd door het jaar als de seizoenen veranderen.

Andere seizoensgebonden allergische symptomen

Seizoensgebonden allergieën vaak manifesteren in de vorm van hooikoorts of allergische rhinitis. Andere symptomen hiervan zijn jeuk op het dak van de mond of in de keel, gezwollen en blauwe kleuring onder de ogen en een verminderd vermogen om geur of smaak.

Verschillen tussen Seizoensgebonden en schimmel allergieën

Soms kunnen er complicaties van schimmel allergieën leiden tot symptomen van koorts of pijn. Deze nooit optreden met seizoensgebonden allergieën.