Moet ik kopen individuele ziektekostenverzekering Als ik in aanmerking voor Medicaid?

Moet ik kopen individuele ziektekostenverzekering Als ik in aanmerking voor Medicaid?

Medicaid biedt kwaliteit ziektekostenverzekering voor lage inkomens individuen. Ontvangers moeten in aanmerking komen voor Medicaid diensten. In tegenstelling tot de particuliere ziektekostenverzekering, in aanmerking te komen voor Medicaid is inkomen gebaseerd, omdat de voordelen meestal zijn voorzien voor geen out-of-pocket kosten. Als u in aanmerking komen voor Medicaid, sterk overwegen de voors en tegens voor het kopen van individuele ziektekostenverzekering.

Voordelen

Individuele ziektekostenverzekering heeft vele voordelen voor de juiste persoon. Individuele gezondheid van de plannen worden aangeboden door particuliere organisaties met een eigen financiering, terwijl Medicaid diensten beroep doen op overheidsgeld. Individuele gezondheid plannen bieden de deelnemers meer flexibiliteit in het type van de dekking en zorg, evenals ontvangen een breder scala aan opties voor zorgverleners en faciliteiten.

Nadelen

Een belangrijk nadeel van de individuele ziektekostenverzekering is de kostprijs. Particuliere ziektekostenverzekering premies zijn duur, en de kosten verschillen per leeftijd en gezondheidstoestand. De meeste Medicaid ontvangers hoeven niet te betalen voor de gezondheidszorg. Betalingen worden gesubsidieerd door de regerende staat agentschap. Individuele ziektekostenverzekering plannen zijn meestal te copays, eigen risico en co-verzekering de kosten die deelnemers aan het plan moeten betalen om de dekking te ontvangen onderwerp. De kans is groot, als je in aanmerking komen voor Medicaid uw inkomen te laag is om de individuele gezondheid verzekeringspremies en vergoedingen veroorloven.

Een ander nadeel van individuele ziektekostenverzekering is het in aanmerking te komen beperkingen. Om in aanmerking te komen voor de individuele ziektekostenverzekering moet u vragen over uw gezondheid te beantwoorden en, in sommige gevallen, neem dan een fysieke. Als u lijdt aan een gezondheidstoestand, handicap of ziekte mag u individuele verzekering worden geweigerd of gedwongen om uw gezondheidstoestand van de dekking uit te sluiten. Als u een bestaande gezondheidstoestand of ziekte die kan je uitsluiten van individuele ziektekostenverzekering, of als uw inkomen is niet voldoende voor het betalen van de out-of-pocket kosten die gepaard gaan met een particuliere verzekering, profiteren van Medicaid diensten om ervoor te zorgen u de gezondheid te ontvangen zorg die u nodig hebt.

Dekking Gelijkenissen

Individuele verzekering en Medicaid diensten aan te bieden soortgelijk plan voordelen. Beide dekken meestal klinische en poliklinische diensten van ziekenhuizen, laboratoria en diagnostische diensten, wellness bezoeken, jeugd screenings en inentingen, spoedeisende hulp en diensten voor gezinsplanning. Als u in aanmerking komen voor Medicaid en alleen verlangen essentiële diensten in de gezondheidszorg, zoals de jaarlijkse check-ups, gezondheid screenings en bescherming tegen onverwachte calamiteiten of ziekte, is het niet nodig om een ​​individuele verzekering te kopen.

Dekking Verschillen

Medicaid diensten zijn meestal all-inclusive, terwijl bij individuele ziektekostenverzekering, de deelnemers zijn verplicht om extra te betalen of het verkrijgen van een apart beleid voor tandheelkundige, visie, zwangerschap en langdurige zorg verzekering. Zwangerschap-gerelateerde diensten zijn niet inbegrepen in individuele polissen, maar kan worden gekocht voor een extra premie.

Medicaid is ideaal voor essentiële diensten, maar als je meer gespecialiseerde zorg nodig hebben, zoals dermatologie, neurologie en orthopedische diensten, kan Medicaid dekking beperkt zijn. Als u speciale zorg nodig heeft, een individuele ziektekostenverzekering plan dat effectief dekt en behandelt de gespecialiseerde aandoening kan geschikt zijn.