Moet ik hebben een aanvullende verzekering Als ik in aanmerking voor Medicare?

Medicare supplement verzekering is ook bekend als Medigap. Deze verzekering biedt extra dekking voor Medicare deel A en een deel B. Medicare is de publieke ziektekostenverzekering die de overheid biedt aan senioren. Als u in aanmerking komt voor Medicare ontvangen, kunt u ervoor kiezen om een ​​Medigap beleid toe te voegen, of u kunt ervoor kiezen om Medicare Part C. Uw keuze is afhankelijk van uw wensen en de premies die u bereid bent te betalen toe te voegen.

In aanmerking komen voor Medicare

U kunt in aanmerking komen voor Medicare ontvangen wanneer u 65 jaar of ouder. Of je nodig hebt om de premies te betalen voor alle Medicare dekking hangt af van uw arbeidsverleden. Mensen die Medicare belasting of waarvan de echtgenoot heeft gedaan niet betalen voor Medicare Part A dekking, dat is hospitalisatieverzekering hebben betaald. Als u noch uw echtgenoot Medicare belastingen heeft betaald, kunt u de aankoop van Medicare Part A zodra u 65 jaar oud en je inschrijven in Medicare deel B, die medische verzekering. Medicare Part B, deel C (dekking door particuliere bedrijven die voordelen toevoegt aan deel A en deel B) en deel D (medicijnen dekking) vereisen maandelijkse premie betalingen van alle leden.

Medicare Planning

Wanneer u in aanmerking komt om te kunnen deelnemen in Medicare geworden, kunt u verschillende opties van hoe u uw zorgverzekering te maken te kiezen. Om te beginnen, moet u elementaire Medicare dekking, dat is deel A en deel B (dat is een vereiste om andere Medicare dekking toe te voegen) te hebben. Zodra u de originele Medicare, kunt u ervoor kiezen om een ​​nieuw beleid op uw dekking completer te maken toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om een ​​Medigap beleid plus een recept drug plan (deel D) toe te voegen. U kunt er ook voor kiezen om een ​​deel C plan, ook wel Voordeel Plan toevoegen. Of je nodig hebt om een ​​deel O-plan toe te voegen aan uw deel C schema is afhankelijk van de vraag of de Advantage plan omvat medicijnen dekking.

Het kiezen Dekking

In ieder geval bent u niet verplicht om een ​​Medigap beleid, of een deel C of deel O-plan toe te voegen. Echter, kan het nodig zijn om dit te doen op basis van uw gezondheidstoestand. Als je weet dat je veel kosten met gezondheidsbehandelingen, gespecialiseerde artsen, medicijnen en andere dekking die niet in deel A en deel B, moet u waarschijnlijk extra dekking toe te voegen, zoals Medigap. Je hoeft niet te Medigap verzekering toe te voegen als je een deel C plannen toe te voegen. Als de dekking van deel A en deel B is genoeg voor uw behoeften, hoeft u niet om Medigap of een deel C plannen toe te voegen.

Waarschuwingen

Je moet voorzichtig zijn wanneer u het maken van de beslissing om al dan niet te Medigap uw basisdekking voegen. Het beste moment om te schrijven in Medigap is binnen zes maanden na de inschrijving in deel B. Als u zich inschrijft in deze periode, de bedrijven die Medigap moeten alle opties aan u te leveren op hun normale prijzen, zelfs als u een reeds bestaande aandoening. Echter, als je later inschrijft, mogen ze u rekenen hogere premies en je af te wijzen in sommige gevallen.