Moet ik alleen wanneer ze honger Eet op Atkins?

Eet wanneer je honger hebt

"Bij het volgen van het Atkins-dieet plan wordt u aangemoedigd om te eten wanneer je honger hebt," aldus Epigee.org. Eten keuzes zijn sterk gericht op eiwit en vet rijk voedsel. Deze voedingsmiddelen houden u tevreden voor grotere lengtes van tijd voelen. Het is belangrijk om de signalen van uw lichaam te luisteren en kiezen aanvaardbare Atkins voedsel als je honger hebt.

Eet een kleine snack wanneer u bent geen honger

Volgens AboutAtkinsDiet.com "Als je geen honger hebt, eet een kleine gecontroleerde koolhydraten snack om uw voedingssupplementen te begeleiden." Het Atkins-dieet raadt het eten van liberale hoeveelheden hoog eiwit en vet rijk voedsel. Als uw bloedsuikerspiegel begint af te vlakken, zal je minder honger voelt. Het is belangrijk om te blijven eten op regelmatige tijdstippen, maar de portie moet een getrouw beeld geven hoe hongerig je bent.

Bottom Line

Je moet eten op regelmatige tijdstippen gedurende de dag op het Atkins dieet te houden uw bloedsuikerspiegel gereguleerd. Aangezien u zal het eten van voedingsmiddelen die worden vullen, kan je niet hongerig voelen. Echter, moet je eten een klein-carb gecontroleerde snack als je niet in twee uur hebben gegeten. Als je honger voelt, probeer het eten van een grotere maaltijd, maar vermijd vulling jezelf. Je moet tevreden zijn na een maaltijd, maar niet vol.